Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017

Έφυγε η μέχρι τώρα Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στη Βοστώνη

Τετάρτη, 30 Αυγούστου, 2017
Από τη γιορτή για την 25η Μαρτίου στο Δημαρχείο του Lowell, Μάρτιος 2017Μετά από 4 χρόνια θητείας στην Αθήνα της Αμερικής έφυγε η κ. Ιφιγένεια Καναρά για την Μόσχα.  Από το αεροδρόμιο Logan της Βοστώνης χθες το απόγευμα αποχαιρέτισε την ομογένεια της Βοστώνης δια μέσου facebook η μέχρι τώρα Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στη Βοστώνη κ. Ιφιγένεια Καναρά.
Με λακωνικό τρόπο Εις το επανιδείν! Thank you Boston! η κυρία Καναρά έφυγε για το νέο της πόστο στη Μόσχα της Ρωσίας.Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο της πόστο και την περιμένουμε στο επόμενο πόστο της στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.


Η δεύτερη φωτογραφία από την εκδήλωση και τον αποχαιρετισμό της Ελληνικής Ομογένειας της Βοστώνης.  Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Αθανασόπουλος και η κ. Γενική Πρόξενος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου