Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Ποδοσφαιριστής θα παίξει σε ομάδα με αμοιβή… ελαιόλαδο


Δεν είναι για γέλια, στην Ελλάδα δίνουν κουπόνια!

Μια διαφορετική συμφωνία έκανε ο Μοχαμέντ Σουμαϊλά, ο οποίος από το 2011 αγωνίζεται στην Τουρκία. Ο Γκανέζος μέσος συμφώνησε να αγωνιστεί με την Γιορουκαλίσπορ και θα πληρωθεί σε… είδος.
Η ομάδα του χωριού δεν διαθέτει μεγάλες οικονομικές δυνατότητες, ωστόσο φαίνεται πως μπορεί να εξυπηρετήσει άλλες ανάγκες του 25χρονου ποδοσφαιριστή. Ως εκ τούτου, θα του προσφέρει 10 λίτρα ελαιόλαδο για να φορέσει τη φανέλα της.
Ο Σουμαϊλά μετακινήθηκε τον Οκτώβριο του 2011 στη γειτονική χώρα κι έκτοτε αγωνίζεται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες του πρωταθλήματος, χωρίς να εισπράττει χρήματα και βγάζει τα προς το ζην με άλλον τρόπο.
Ένας φίλος του τον κάλεσε στη Γιορουκαλίσπορ, που θα συμμετάσχει σε μία τοπική διοργάνωση διάρκειας ενός μήνα και ο Σουμαϊλά αποδέχθηκε την πρόσκληση.
Στόχος της συμμετοχής του Γκανέζου δεν είναι να γίνει… πλούσιος από τη Γιορουκαλίσπορ, αλλά να δείξει τις ικανότητές του σε ομάδες από ανώτερες κατηγορίες του τουρκικού πρωταθλήματος, μήπως και καταφέρει κάποια στιγμή να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου