Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

ΤΕΝΙΣ: ΣΟΥΠΕΡ ΣΑΚΚΑΡΗ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΟΠΕΝ

Τρίτη, 29 Αυγούστου, 2017

Τένις: Σούπερ Σάκκαρη προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Αμερικάνικου Οπεν
Μία ακόμα σημαντική νίκη… μέχρι την επόμενη για την Μαρία Σάκκαρη (Maria Sakkari) και το ελληνικό τένις. Η 22χρονη τενίστρια -κόρη της Αγγελικής Κανελλοπούλου- νίκησε την Κίκι Μπέρτενς με 2-0 σετ και προκρίθηκε, για πρώτη φορά στην καριέρα της στο 2ο γύρου US Open.
Mία πολύ μεγάλη σε αξία νίκη αν αναλογιστεί κανείς ότι η Ολλανδή αντίπαλός της είναι Νο 27 στην γενική κατάταξη και το 2-0 ήρθε με σχετική άνεση όπως δείχνουν τα 6-3, 6-4.
Κάτι λιγότερο από 90 λεπτά χρειάστηκε η Σάκκαρη για να φτάσει σε αυτή την επιτυχία, μετά από τρεις προσπάθειες που είχε έως τώρα στην αμερικανική μεγαλούπολη. Η νίκη της παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις από τη στιγμή που η αντίπαλός της είχε φτάσει πέρυσι έως τους ημιτελικούς του Roland Garros.  
Επόμενο «εμπόδιο» για την 22χρονη τενίστρια είναι η Αρίνα Ροντιόνοβα, η οποία έχει γεννηθεί στην Ρωσία, αλλά διαθέτει αυστραλιανό διαβατήριο (Νο 134 της παγκόσμιας κατάταξης).
Η Σάκκαρη αιφνιδίασε την Μπέρτενς καθώς προηγήθηκε 4-0 στο πρώτο σετ και το ολοκλήρωσε τελικά σε 6-3. Στο δεύτερο, έκανε την επίθεση της μετά το 4-4 και επικράτησε 6-4. 

Στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει την Αρίνα Ροντιόνοβα από την Αυστραλία (134 στην παγκόσμια κατάταξη), η οποία προκρίθηκε νικώντας την Ρίτσελ Χόνγκεγκαμπ (Ολλανδία), με 7-5, 7-5. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου