Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017

Στόχος η ταχύτερη αντιμετώπιση των επιπτώσεων της φωτιάς – Σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Απ. Κατασιφάρα


Με κοινό στόχο την ταχύτερη δυνατή αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πυρκαγιάς που έπληξε τα ορεινά του δήμου Ήλιδας πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στον 3ο όροφο του Διοικητηρίου της ΠΕ Ηλείας ευρεία σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αναλύθηκαν όλες οι παράμετροι της φωτιάς και έγινε μια πρώτη αποτίμηση της επόμενης μέρας, ενώ καθορίστηκε «οδικός χάρτης» των ενεργειών που θα πρέπει να γίνουν, προκειμένου να αποζημιωθούν οι πληγέντες αγρότες και κτηνοτρόφοι και να αποκατασταθεί η περιβαλλοντική ισορροπία.
Όπως ανέφερε ο κ. Κατσιφάρας, οι τρεις πρώτες ενέργειες είναι η άμεση εκτίμηση και αποκατάσταση των ζημιών στο πάγιο κεφάλαιο αλλά και στη ζωική και τη φυτική παραγωγή μέσω του ΕΛΓΑ και με τη βοήθεια της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξς, η πρόληψη, η καταστολή και η θωράκιση της περιοχής για την αποτροπή της επανάληψης του φαινομένου, καθώς και η οικονομική στήριξη των δήμων και των περιφερειών από την πολιτεία.
Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσοι ενεπλάκησαν στην πυροσβεστική επιχείρηση, και ιδιαίτερα ηγεσία της Πυροσβεστικής (Κυριακόπουλος, Πετρούτσο) για την υπεράνθρωπη προσπάθεια, ενώ επισήμανε ότι το σημαντικότερο ηθικό δίδαγμα προέκυψε από την ενεργό συμμετοχή των νέων ανθρώπων στη μάχη με τις φλόγες.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου