Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Σήμερα Tom Brady and the New England Patriots VS Atlanta Falcons Τιτανομαχία Γιγάντων

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς στις ΗΠΑ είναι σήμερα με την διεξαγωγή του Super Bowl LI (51) με αντιπάλους τους “δικούς μας” New England Patriots και την ομάδα Atlanta Falcons.
Ο αγώνας γίνετε στο Houston, Texas στις 6:30μ.μ. ώρα Βοστώνης και σύμφωνα με τα προγνωστικά οι Patriots έχουν ένα προβάδισμα 3 πόντων.

Οι ομάδα της Ατλάντα έχει την καλύτερη επίθεση ενώ οι Patriots την καλύτερη άμυνα και μεγαλύτερη πείρα αφού είναι η 9η φορά που πάνε στον τελικό. Έχουν πάρει το κύπελλο (Vince Lombardi trophy) 4 φορές με τον ίδιο προπονητή και τον οργανωτή του παιχνιδιού (quarterbacκ).
Οι δύο ομάδες είναι πρωταθλήτριες στην κατηγορία τους αφού οι Patriots κέρδισαν τον τίτλο στο AFL και Falcons τον τίτλο στο NFL League.
O τελικός είναι μία γιορτή όπου ο κόσμος μαζεύετε σε σπίτια, εστιατόρια και κλαμπ όπου παρακολουθούν και διασκεδάζουν ενώ τεράστια ποσά παίζονται υπέρ ή εναντίον των ομάδων και του αποτελέσματος.
Δεν στοιχηματίζουν μόνο στο ποιός και με πόσο θα κερδίσει αλλά και σε άλλα πράγματα, όπως: ποιά ομάδα θα βάλει τους πρώτους πόντους, πόσες φορές θα πετάξουν τη μπάλα, πόσες φορές θα την πιάσε ο τάδε παίκτης, τι χρώμα φόρμα θα φοράει ο προπονητής της κάθε ομάδας, τι χρώμα θα είναι το μπουγέλο με το νερό που θα καταβρέχουν τον νικητή προπονητή και πολλά άλλα πρωτάκουστα για πολλούς.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά και δια μέσου του διαδικτύου σε 170 χώρες.
Στο ημίχρονο θα γίνει φιέστα όπου θα τραγουδήσει η Lady Gaga.
Οι διαφημίσεις για 30 δευτερόλεπτα στοιχίζουν $5 εκατομμύρια! Ποιοι διαφημίζουν; Οι μεγάλες εταιρείες αυτοκινήτων, ποτών, αλυσίδες εστιατορίων...

Εμείς είμαστε με τους New England Patriots

GO PATS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου