Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

ΚΗΔΕΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ (ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ) ΤΣΑΚΑΛΗΣ


Απεβίωσε χθες Δευτέρα και κηδεύεται την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2017 η Ευαγγελία Τσάκαλη το γένος Γιάνναρου από το Newton Massachusetts.
Σύζυγος του Γεωργίου Τσάκαλη, πρώην Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, μητέρα του Ιωάννη Τσάκαλη σύζυγος αυτού Αλεξάνδρα, και μητέρα της Κατερίνας Γιάνναρου που απεβίωσε το 2015. Γιαγιά των Ευαγγελία, Γιώργο και Κώστα Τσάκαλη. Αδερφή των: Νίκου Γιάνναρου σύζυγος αυτού Σαμίρα, Σοφία Δάρα σύζυγος αυτής Δρ Βασίλειος Δάρας, Δημητρίου Γιάνναρου, σύζυγος αυτού Λίζα, και Μαρίας Γιάνναρου.
Η σορός της Ευαγγελίας Τσάκαλη θα τεθεί σε κοινό αποχαιρετιστήριο προσκύνημα αύριο Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2017 από τις 4:00μμ έως 8:00μμ στον ιερό ναό των Ταξιαρχών στο Watertown, MA.
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου στις 10:00πμ στον ιερό ναό των Ταξιαρχών, 22 Bigelow Avenue, Watertown, MA.
Αντί για άνθη μπορείται να στείλετε δωρεές στη μνήμη της στο Whitney Young Children's Foundation, Whitney foundationfresno.org ή στο Metropolis of Boston Camp Fund, 162 Goddard Ave., Brookline, MA 02445.
Ο ενταφιασμός θα γίνει στο Woodlawn Cemetery, Wellesley, MΑ

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Ευαγγελία Τσάκαλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου