Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

ΚΗΔΕΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ (ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ) ΤΣΑΚΑΛΗΣ


Απεβίωσε χθες Δευτέρα και κηδεύεται την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2017 η Ευαγγελία Τσάκαλη το γένος Γιάνναρου από το Newton Massachusetts.
Σύζυγος του Γεωργίου Τσάκαλη, πρώην Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, μητέρα του Ιωάννη Τσάκαλη σύζυγος αυτού Αλεξάνδρα, και μητέρα της Κατερίνας Γιάνναρου που απεβίωσε το 2015. Γιαγιά των Ευαγγελία, Γιώργο και Κώστα Τσάκαλη. Αδερφή των: Νίκου Γιάνναρου σύζυγος αυτού Σαμίρα, Σοφία Δάρα σύζυγος αυτής Δρ Βασίλειος Δάρας, Δημητρίου Γιάνναρου, σύζυγος αυτού Λίζα, και Μαρίας Γιάνναρου.
Η σορός της Ευαγγελίας Τσάκαλη θα τεθεί σε κοινό αποχαιρετιστήριο προσκύνημα αύριο Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2017 από τις 4:00μμ έως 8:00μμ στον ιερό ναό των Ταξιαρχών στο Watertown, MA.
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου στις 10:00πμ στον ιερό ναό των Ταξιαρχών, 22 Bigelow Avenue, Watertown, MA.
Αντί για άνθη μπορείται να στείλετε δωρεές στη μνήμη της στο Whitney Young Children's Foundation, Whitney foundationfresno.org ή στο Metropolis of Boston Camp Fund, 162 Goddard Ave., Brookline, MA 02445.
Ο ενταφιασμός θα γίνει στο Woodlawn Cemetery, Wellesley, MΑ

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Ευαγγελία Τσάκαλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου