Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

ΚΗΔΕΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ (ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ) ΤΣΑΚΑΛΗΣ


Απεβίωσε χθες Δευτέρα και κηδεύεται την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2017 η Ευαγγελία Τσάκαλη το γένος Γιάνναρου από το Newton Massachusetts.
Σύζυγος του Γεωργίου Τσάκαλη, πρώην Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, μητέρα του Ιωάννη Τσάκαλη σύζυγος αυτού Αλεξάνδρα, και μητέρα της Κατερίνας Γιάνναρου που απεβίωσε το 2015. Γιαγιά των Ευαγγελία, Γιώργο και Κώστα Τσάκαλη. Αδερφή των: Νίκου Γιάνναρου σύζυγος αυτού Σαμίρα, Σοφία Δάρα σύζυγος αυτής Δρ Βασίλειος Δάρας, Δημητρίου Γιάνναρου, σύζυγος αυτού Λίζα, και Μαρίας Γιάνναρου.
Η σορός της Ευαγγελίας Τσάκαλη θα τεθεί σε κοινό αποχαιρετιστήριο προσκύνημα αύριο Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2017 από τις 4:00μμ έως 8:00μμ στον ιερό ναό των Ταξιαρχών στο Watertown, MA.
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου στις 10:00πμ στον ιερό ναό των Ταξιαρχών, 22 Bigelow Avenue, Watertown, MA.
Αντί για άνθη μπορείται να στείλετε δωρεές στη μνήμη της στο Whitney Young Children's Foundation, Whitney foundationfresno.org ή στο Metropolis of Boston Camp Fund, 162 Goddard Ave., Brookline, MA 02445.
Ο ενταφιασμός θα γίνει στο Woodlawn Cemetery, Wellesley, MΑ

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Ευαγγελία Τσάκαλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου