Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014

Guardian: Η Ελλάδα στο χείλος μιας νέας καταστροφής

 Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014

Guardian: Η Ελλάδα στο χείλος μιας νέας καταστροφής
Στο άρθρο της ηλεκτρονικής έκδοσης του Guardian επισημαίνεται πως αυτό που θα συμβεί στο ελληνικό κοινοβούλιο την Δευτέρα, δεν θα καθορίσει μόνο την πορεία της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης

«Η Ελλάδα στο χείλος μίας νέας καταστροφής καθώς ο πρωθυπουργός προσπαθεί να αποφύγει τις πρόωρες εκλογές», είναι ο τίτλος του άρθρου της βρετανικής εφημερίδας «The Guardian», το οποίο αναφέρεται στην χθεσινή συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά και στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στην χώρα ενόψει της αυριανής τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
«Ο Αντώνης Σαμαράς απηύθυνε έκκληση στου βουλευτές το Σάββατο σε μία προσπάθεια να αποφύγει τις πρόωρες εκλογές οι οποίες θα μπορούσαν σχεδόν βέβαια να βυθίσουν την Ευρωζώνη σε μία νέα κρίση» αναφέρει το δημοσίευμα στο οποίο επίσης παρατίθεται: «Μία πιθανή αποτυχία ανάδειξης Προέδρου της Δημοκρατίας θα πυροδοτήσει την διεξαγωγή πρόωρων εκλογών στις οποίες είναι πιθανόν να κερδίσει η ριζοσπαστική αριστερά. Ως εκ τούτου, η ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας έχει καταστήσει ηλεκτρισμένη την ατμόσφαιρα στην Ελλάδα ταρακουνώντας τις αγορές και την τρομαγμένη Ευρώπη».
Επίσης, στο άρθρο της ηλεκτρονικής έκδοσης του Guardian επισημαίνεται πως αυτό που θα συμβεί στο ελληνικό κοινοβούλιο την Δευτέρα, δεν θα καθορίσει μόνο την πορεία της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης. «Με την Ελλάδα αντιμέτωπη με την αποπληρωμή χρέους περίπου 5 δισεκατομμυρίων ευρώ εντός των πρώτων τριών μηνών του 2015, το φάντασμα της άτακτης χρεοκοπίας εμφανίζεται ξανά».

Πηγή www.newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου