Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014

Συνεχίζετε η διάσωση. Mέχρι στιγμής 309 άτομα έχουν διασωθεί από το Νorman Αtlantic

Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014

Ο Πάπας Φραγκίσκος διάβασε προσευχή για τους ανθρώπους του πλοίου Νorman Αtlantic αλλά και για τους 162 ανθρώπους που ήσαν στο αεροσκάφος της Air Asia.
Οι καιρικές συνθήκες στο Βόρειο Ιόνιο & Νότια Αδριατική είναι καλύτερες και η διάσωση των επιβατών και του πληρώματος του Νorman Αtlantic γίνεται σχετικά πιό γρήγορα αφού οι συντονισμένες προσπάθειες των Ιταλικών και Ελλήνων διασωστών αποδίδουν καρπούς. 49 άτομα μεταφέρθηκαν στο Μπάρι της Ιταλίας. Δεκάδες έχουν μεταφερθεί σε άλλα πλοία αλλά και στις ακτές της Ιταλίας.
Μέχρι στιγμής 309 άτομα έχουν μεταφερθεί μακριά από το πλοίο.
Όσο για το αεροσκάφος της Μαλαισίας τίποτα ακόμα. Οι έρευνες δεν έχουν 
αποδώσει καρπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου