Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014

Διάψευση μετά τις φήμες για συνεργασία Βύρωνα Πολύδωρα και ΑΝΕΛ

«ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ»

Διάψευση μετά τις φήμες για συνεργασία Βύρωνα Πολύδωρα και ΑΝΕΛ
Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου, 2014
Με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ έβαλε τέλος στα σενάρια που ήθελαν το κόμμα του να έχει φτάσει σε συμφωνία συνεργασίας με τον πρώην «γαλάζιο» βουλευτή.

Διαδικτυακά δημοσιεύματα ήθελαν τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και νυν ανεξάρτητο να συντάσσεται με το κόμμα του Πάνου Καμμένου, με την τοποθέτησή του μάλιστα στην πρώτη θέση ενός ψηφοδελτίου Επικρατείας, εάν προκύψουν πρόωρες εκλογές.
Η πληροφορία για την συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών κυκλοφόρησε το μεσημέρι του Σαββάτου.
Αργότερα ωστόσο κυκλοφόρησε επίσης στο διαδίκτυο δήλωση του εκπρόσωπου των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ με την οποία όπως είπε «διαψεύδουμε ως ανυπόστατα τα όσα αναγράφονται για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και τον Βύρωνα Πολύδωρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου