Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014

Το CNN προτείνει: 6 λόγοι για να πας στην Ελλάδα τον χειμώνα


P

Στο Τους χειμερινούς ταξιδιωτικούς προορισμούς της Ελλάδας αναδεικνύει σε ρεπορτάζ του το CNN. Όπως επισημαίνει το αμερικανικό Μέσο Ενημέρωσης, μπορεί η Ελλάδα να είναι πολύ δημοφιλής καλοκαιρινός προορισμός, ωστόσο ακόμα και τους χειμερινούς μήνες υπάρχουν μαγευτικές τοποθεσίες τις οποίες μπορεί να επισκεφτεί κάποιος.

Στο ρεπορτάζ παρουσιάζονται μάλιστα 6 χειμερινοί προορισμοί, οι οποίοι έχουν τη δική τους ξεχωριστή ομορφιά. Πρώτος προορισμός είναι τα Ζαγοροχώρια. «Ένας κρυμμένος θησαυρός στα ορεινά της Ηπείρου» όπως λέει χαρακτηριστικά το CNN. Εκεί ο επισκέπτης θα συναντήσει γραφικούς δρόμους, παραδοσιακά γεφύρια και πολλούς ξενώνες.

Η φωτογραφία του CNN από τη Θεσσαλονίκη
thessΑπό την λίστα δεν λείπει φυσικά η Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για ένα κεντρικό σημείο της βορείου Ελλάδος, στο οποίο κάποιος μπορεί να δει αρχαιολογικά μνημεία και μουσεία με μεγάλο ενδιαφέρον. «Υπάρχουν επίσης φανταχτερά μπαρ και πολλά εστιατόρια» σημειώνεται στο ρεπορτάζ.
Ένας ακόμα λόγος για τον οποίο πρέπει να επισκεφτεί ένας ταξιδιώτης την Ελλάδα τους χειμερινούς μήνες είναι το Πήλιο. Όπως λέει χαρακτηριστικά το CNN, στην εν λόγω τοποθεσία «υπάρχουν, μεταξύ άλλων, χιονοδρομικές πίστες με πανοραμική θέα και όμορφα μονοπάτια πεζοπορίας».

Η φωτογραφία του CNN από το Πήλιο
pilioΣτην συγκεκριμένη λίστα υπάρχει και η Ευρυτανία. Διαθέτει παραδοσιακά χωριά, εντυπωσιακά φαράγγια, πολύ «πράσινο» και αρκετά μοναστήρια.
Αναφορά γίνεται και στη Μάνη. «Στη Μάνη βρίσκονται περισσότερα από 96 παραδοσιακά χωριά, πύργοι και βυζαντινές εκκλησίες» τονίζει το CNN και συμπληρώνει: «το σκηνικό είναι εντυπωσιακό».
Το ρεπορτάζ κλείνει με αναφορά στη Μονεμβασιά. Στο μέρος που υπάρχουν καλό-διατηρημένα βυζαντινά κάστρα. Βρίσκεται στη Πελοπόννησο και ο επισκέπτης μπορεί ακόμα να δει παραδοσιακές εκκλησίες και καλντερίμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου