Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

236 Ελληνες διασώθηκαν από το Norman Atlantic - Αναζητούνται 30

ΣΤΟ ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ ΤΟ SAN GIORGIO

Tο σύνολο των Ελλήνων επιβατών που έχουν διασωθεί και βρίσκονται είτε σε πλοία που συμμετέχουν στην επιχείρηση των ιταλικών αρχών, είτε σε ελληνικό έδαφος, ανήλθε πριν από λίγη ώρα σε 236 σε σύνολο 268, που επέβαιναν στο μοιραίο πλοίο Norman Atlantic. Σύμφωνα με το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, άλλοι 35 Έλληνες σε σύνολο περίπου 200 επιβατών περισυλλέγησαν από το Norman Atlantic και βρίσκονται στο ελικοπτεροφόρο San Giorgio του ιταλικού πολεμικού ναυτικού που κατέπλευσε αργά το βράδυ στο λιμάνι του Μπρίντιζι.

Στο λιμάνι του Μπρίντιζι κατέπλευσε το ελικοπτεροφόρο San Giorgio που μετέφερε τους Ελληνες διασωθέντες
Στο λιμάνι του Μπρίντιζι κατέπλευσε το ελικοπτεροφόρο San Giorgio που μετέφερε τους Ελληνες διασωθέντες
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, το σύνολο των επιβατών που επέβαιναν στο πλοίο, ανέρχεται σε 475 άτομα, εκ των οποίων 268 ήταν Έλληνες.
Δύο από τους Έλληνες έχουν ταυτοποιηθεί ως νεκροί και συνεχίζεται η αναζήτηση εντοπισμού άλλων 30.
Νωρίτερα, σε συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Ναυτιλίας είχε ανακοινωθεί ότι οι Ελληνες διασωθέντες ανέρχονται σε 201.
Το σύνολο των διασωθέντων από το πλοίο Norman Atlantic, (επιβάτες και πλήρωμα) σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία ανέρχεται σε 432 άτομα.
Πηγές από το Λιμενικό Σώμα ανέφεραν στο Αθηναϊκό πρακτορείο, δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλοι Έλληνες σε δύο πολεμικά πλοία του Ιταλικού ναυτικού αλλά και στο San Giorgio.
236 Ελληνες διασώθηκαν από το Norman Atlantic - Αναζητούνται 30
Η διασταύρωση στοιχείων των επιβατών που επέβαιναν στο μοιραίο πλοίο Norman Atlantic συνεχίζεται από τις ιταλικές, αλλά και από τις ελληνικές αρχές.
Στο μεταξύ νέο βίντεο από την επιχείρηση στο Norman Atlantic έδωσε στη δημοσιότητα το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου