Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014

Επτά μαθήτριες επέστρεψαν έγκυες από πενθήμερη εκδρομή

Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου, 2014Από ότι φαίνεται... έφαγαν το ίδιο "φαγητό"!

Γονείς επτά κοριτσιών, ηλικίας 13 και 14 ετών, ανακάλυψαν σοκαρισμένοι, πως οι κόρες τους επέστρεψαν έγκυες έπειτα από τη σχολική πενθήμερη εκδρομή, στην οποία είχαν συμμετάσχει.
Οι καθηγητές του σχολείου είχαν πάει τα 28 κορίτσια του σχολείου της Μπάνια Λούκα πενθήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στο Σαράγιεβο, προκειμένου να επισκεφτούν μουσεία και άλλες ιστορικές τοποθεσίες. Με την επιστροφή τους από το ταξίδι άρχισαν οι πρώτες αδιαθεσίες και εν συνεχεία διαπιστώθηκε ότι οι επτά μαθήτριες είχαν μείνει έγκυες.
Οι σοκαρισμένοι γονείς των μαθητών ζητούν τώρα να μάθουν από τους καθηγητές, γιατί δεν τα πρόσεχαν όσο έπρεπε και πώς ξέφυγαν από την προσοχή τους ώστε να καταλήξουν να μείνουν έγκυες.
Πηγή:athensvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου