Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014

Αυτή τη στιγμή (1:20π.μ. ώρα Βοστώνης). Φωτιά στο οχηματαγωγό Norman Atlantic αρκετοί Έλληνες πάνω στο πλοίο

Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου, 2014
Φωτιά στο οχηματαγωγό Norman Atlantic που έφυγε από την Ηγουμενίτσα για την Ιταλία (κάνει τη γραμμή Πάτρας Αγκώνα) 411 επιβάτες και 55 μέλη πλήρωμα.
Μερικοί έπεσαν στη θάλασσα και περισυνελέγησαν από ιταλικό 
καΐκι  Οι σωσίβιες βάρκες παρασύρθηκαν από τον αέρα. Το πλοίο βρίσκεται στα χωρικά ύδατα μεταξύ Ελλάδας-Ιταλίας κάπου 45 μίλια βορειοδυτικά της Κέρκυρας. Η φωτιά άρχισε όταν το πλοίο βρισκόταν στην περιοχή των Οθωνών. 

Η φωτιά άρχισε από το χώρο των αυτοκινήτων. Έχουν σπεύσει προς βοήθεια 6 πλοία.  Πέντε ελικόπτερα και ένα C-130 από την Ελλάδα 
Η καιρικές συνθήκες είναι πολύ δύσκολες με 8 
μποφόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου