Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014

Εντολή σε Παπαμιμίκο να προετοιμάσει τις λίστες και τις περιοδείες Σαμαρά

Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου, 2014Η ΝΔ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Την εκλογική της στρατηγική έχει αρχίσει να σχεδιάζει ήδη η ΝΔ, καθώς το πιθανότερο ενδεχόμενο εξακολουθεί να παραμένει η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες το αργότερο την 1η Φεβρουαρίου.

Στενοί συνεργάτες του Α. Σαμαρά εκτιμούν ότι οι θετικές ψήφοι είναι πιθανόν να αγγίξουν τις 175 και σημείωναν ότι έχει σημασία να υπάρξουν περισσότερα «ναι» στην αρχή της σχετικής διαδικασίας, καθώς αυτό θα πείσει και τους βουλευτές που αμφιταλαντεύονται και είναι στο τέλος της λίστας που θα αναγνωστεί από τους ψηφολέκτες
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γραμματέας της Κ.Ε. του κόμματος, Ανδρ. Παπαμιμίκος, πήρε εντολή να ξεκινήσει την επεξεργασία των εκλογικών συνδυασμών και να κάνει έναν πρώτο σχεδιασμό για περιοδείες του πρωθυπουργού και των προβεβλημένων στελεχών της ΝΔ.
Στο εσωτερικό του Μεγάρου Μαξίμου υπάρχει αισιοδοξία, μετά και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν την «ψαλίδα» μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ να μειώνεται κάτω από τις τρεις μονάδες, ενώ στα ποιοτικά χαρακτηριστικά εξακολουθεί να υπερτερεί η εικόνα του κ. Σαμαρά έναντι αυτής του κ. Τσίπρα. Κορυφαίοι υπουργοί σημειώνουν ότι ο στόχος της προεκλογικής καμπάνιας της ΝΔ θα πρέπει να είναι η αφύπνιση των παραδοσιακών ψηφοφόρων του κόμματος, που για λόγους που σχετίζονται με την οικονομική πολιτική των τελευταίων δύο ετών, δεν συμμετείχαν στις ευρωεκλογές του Μαΐου. Σύμφωνα με τις αναλύσεις που γίνονται στο Μέγαρο Μαξίμου, εάν η συσπείρωση των νεοδημοκρατών αγγίξει το 88%, και παράλληλα υπάρξει κύμα επιστροφής από τους ΑΝΕΛ, τότε το κυβερνών κόμμα μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις την εκλογική πρωτιά. Δεν είναι τυχαίο, δε, ότι βουλευτές της ΝΔ έχουν στρέψει το βλέμμα τους και στις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι εάν ο κ. Γ. Παπανδρέου προχωρήσει τελικά στην ίδρυση κόμματος, αυτό θα πλήξει και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με τακτικούς συνομιλητές του πρωθυπουργού, προκειμένου να υλοποιηθεί ο στόχος της συσπείρωσης, η ΝΔ θα ανεβάσει κάθετα τους τόνους της αντιπαράθεσης με τον ΣΥΡΙΖΑ και θα «ποντάρει» εκλογικά πάνω στα διλήμματα τα οποία θα περιγράψει αύριο με το νέο του μήνυμα προς τους βουλευτές ο κ. Σαμαράς.
Τέλος, κρίσιμη παράμετρος για το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι το εάν και κατά πόσον η κυβέρνηση θα μπορέσει να πείσει τους πολίτες ότι η χώρα βρίσκεται μια ανάσα πριν από την έξοδό της από τη μνημονιακή εποχή. Εάν το ποσοστό των πολιτών που θα υιοθετήσει τη συγκεκριμένη επιχειρηματολογία είναι μεγάλο, τότε σαφώς οι πιθανότητες εκλογικής νίκης της ΝΔ δεν θα είναι λίγες.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου