Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

«Τρίποντο» αγάπης από τον Κόροιβο!

Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου, 2014

Του Χρ. Κανελλόπουλου

 «Τρίποντο» αγάπης έβαλαν χθες οι αθλητές του Κόροιβου και της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, στο φιλικό που έδωσαν για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του παιδιού».
Μπορεί το κλειστό της Ήλιδας να μη γέμισε, αφού η μέρα ήταν εργάσιμη με τα μαγαζιά ανοικτά, αλλά όσοι φίλαθλοι έδωσαν το παρών στον αγώνα, σίγουρα συγκινήθηκαν κυρίως από την παρουσία των παιδιών που φιλοξενούνται από το  «Χαμόγελο του παιδιού».
Το παρών στον αγώνα, που για την ιστορία έληξε με νικητή του Κόροιβο με 82-59, έδωσε η αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας κα. Φώφη Γεννηματά, οι βουλευτές Ηλείας κ. Ανδρέας Μαρίνος και κα. Εφη Σαλτάρη – Γεωργοπούλου, ο δήμαρχος Αμαλιάδας κ. Χρήστος Χριστουδουλόπουλος, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. "Ο ΗΛΕΙΟΣ", κα. Ρούλα Γκουβίτσα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κόροιβος, Χρήστος Λαγός, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος, το μέλος του ΔΣ του "Χαμόγελου του Παιδιού", Γιάννης Λαμπρόπουλος, οι Ολυμπιονίκες μας Κατερίνα Θάνου (100μ. στίβου), Εύα Χριστοδούλου (ρυθμική γυμναστική), Λεωνίδας Κόκας (άρση βαρών), Σπύρος Μπίμης (καταδύσεις), και ο Δημοσθένης Ταμπάκος (κρίκους), καθώς και αρκετοί ακόμη επίσημοι και φίλαθλοι της Ηλείας.
Πέρα από τον αγώνα, είχαμε την απονομή τιμητικών πλακετών στην κα. Γεννηματά από τον δήμαρχο Ήλιδας κ. Χριστοδουλόπουλο, καθώς και στους κ. Γιαννόπουλο, στους πέντε Ολυμπιονίκες μας και στο πρόεδρο του Κόροιβου κ. Λαγό.
Επίσης δόθηκε πλακέτα στον εκπρόσωπο της Εθνικής κ. Ανδριόπουλο, ενώ ο κ. Λαγός εκ μέρους του Κόροιβου έδωσε μια μπάλα μπάσκετ και ένα έμβλημα της ομάδας στα παιδιά του «Χαμόγελου του παιδιού».

Οι δηλώσεις
Στις δηλώσεις που έγιναν στο μίνι τελετουργικό που έγινε στο ημίχρονο, δόθηκε μεγάλη έμφαση σε αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία για την διεξαγωγή του φιλικού. Πιο αναλυτικά :

Χρήστος Χριστουδουλόπουλος δήμαρχος Ήλιδας
«Καλωσορίζω την υπουργό κα. Φώφη Γεννηματά για την παρουσία της στον δήμο μας. Είναι μεγάλη τιμή για τον δήμο μας που γίνεται σήμερα αυτό το φιλικό, μεταξύ του Κόροιβου και της Εθνικής ομάδας ενόπλων. Είναι για έναν φιλανθρωπικό σκοπό, και έχει ιδιαίτερη σημασία που γίνεται τις ημέρες των εορτών και γίνεται για αυτό τον ιερό σκοπό. Σαν χώρα περνάμε δύσκολες στιγμές, αλλά εξακολουθούμε να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Και εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να μην υπάρχουν κοινωνικές ανισότητες στον δήμο. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας εδώ και σας εύχομαι καλές γιορτές».

Φώφη Γεννηματά αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής άμυνας
«Συγχαίρω τον δήμο και τον Κόροιβο που φιλοξενούν αυτόν τον αγώνα. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες και των δυο ομάδων που δέχτηκαν να δώσουν αυτό τον φιλικό αγώνα που είναι για ιερό σκοπό. Θέλω να σας συγχαρώ όλους για την διοργάνωση αυτού του αγώνα και να τονίσω ότι έχουμε πολλά σχέδια για το μέλλον. Αυτός ο αγώνας είναι μόνο η αρχή. Θέλω να σας πω ότι το υπουργείο Εθνικής άμυνας στηρίζει την προσπάθεια που κάνει το Χαμόγελο του παιδιού με το οποίο έχουμε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας σε πολλά επίπεδα. Ο αγώνας γίνεται στα πλαίσια της κοινής μας προσπάθειας και πιστεύω ότι πραγματικά αξίζει, και όλοι πρέπει να στηρίζουν το Χαμόγελο του παιδιού. Το Χαμόγελο του παιδιού προσφέρει αγάπη, στέγαση, ζεστασιά και μόρφωση σε αυτά τα παιδιά και κάθε ευρώ από το υστέρημα μας πηγαίνει για καλό σκοπό, για την στήριξη αυτής της προσπάθειας. Και θέλω να ευχηθώ στον κ. Γιαννόπουλο για τις μέρες που έρχονται η αγάπη και η εμπιστοσύνη του κόσμου, αλλά πάνω από όλα το χαμόγελο στα πρόσωπα αυτών των παιδιών να βοηθήσει όλο τον κόσμο και να απαλύνει όλα τα βάσανα μας».

Κώστας Γιαννόπουλος πρόεδρος Χαμόγελου του παιδιού
«Σας ευχαριστώ ως υπεύθυνος του Χαμόγελου του παιδιού για αυτά που κάνετε και δείχνεται ότι νοιάζεστε. Και σας ευχαριστώ για την στήριξη προς αυτά τα παιδιά. Σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνετε και θα κάνετε. Ευχαριστώ και τον δήμαρχο για την συνεργασία που έχουμε και για όλη αυτή την πρωτοβουλία. Και σας ευχαριστώ που στέλνεται αυτό το μήνυμα, ότι αν προσπαθήσουμε όλοι θα τα καταφέρουμε. Όπως μου έλεγε πριν από 19 χρόνια ο γιος μου που από αυτόν ξεκίνησε η προσπάθεια για να υπάρχει το Χαμόγελο του παιδιού. Και σήμερα κάνουμε πράξη αυτό που επιθυμούσε ο γιος μου, που έχει ασχοληθεί και με το μπάσκετ».

Χρήστος Λαγός πρόεδρος ΚΑΕ Κόροιβος
«Σας ευχαριστώ όλους για την παρουσία σας στο κλειστό, για να παρακολουθήσετε τον φιλικό αυτό αγώνα που είναι για ιερό σκοπό. Και είμαστε υπερήφανοι σαν Κόροιβος που συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια για την ενίσχυση του Χαμόγελου του παιδιού».

Ποιοι έπαιξαν
Κόροιβος : Μάτζετ, Μάρσαλ, Γιανανκίδης, Αγγελόπουλος, Παπαπέτρου, Ντέιβις, Κανονίδης, Φιλιππάκος, Ρούμιο, Φουρνόδαυλος, Γαλιώτος, Αρχιμανδρίτης, Μπατής, Βαρδακαστάνης
Εθνική : Νίκου, Ντακούλιας, Βελιζιώτης, Γεωργοπαπαδάκος, Μπερερής, Κωνσταντώνης, Αποστολίδης, Τύρλας, Βουγιούκας, Νιφόρας, Πελεκούδας, Πέτρουλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου