Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Τηλεμαραθώνιος Αιγαίο: Γέμισε ελπίδα τις καρδιές των καρκινοπαθών



Για 17η φορά παρών στο κάλεσμα των αναγκών των συνανθρώπων του έδωσε ο δημοσιογράφος Μπάμπης Κουλούρας, ο οποίος παρουσίασε χτες το απόγευμα (από τις 18.00-24.00) τον τηλεμαραθώνιο αγάπης της ΑΙΓΑΙΟ ραδιοτηλεόρασης για τον νεοσύστατο Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων.
Στο στούντιο της δημοτικής τηλεόρασης ΑΙΓΑΙΟ, το σήμα της οποίας αναμεταδίδονταν στην Νάξο μέσω του ΖΕΥΣ και στη Σαντορίνη μέσω του ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΤV, παραβρέθηκαν - μεταξύ άλλων - ο Σεβασμιώτατος Καθολικός Επίσκοπος π. Πέτρος Στεφάνου, ο οποίος χαρακτήρισε την ίδρυση του Συλλόγου ως την καλύτερη πρωτοβουλία που πάρθηκε στο νησί για το 2014, ο δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ανδρέας Γιαλόγλου, οι οποίοι προανήγγειλαν τη συνεισφορά του Δημοτικού Συμβουλίου με ένα σεβαστό ποσό και σημείωσαν τις προσπάθειες που γίνονται για να στεγαστεί ο Σύλλογος σε ένα από τα αδιάθετα δημοτικά ακίνητα, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο οποίος αναφέρθηκε στα προγράμματα πρόληψης και προαγωγής υγείας που θα διοργανώσει η Περιφέρεια και ο Δήμος αλλά και στους 19.000 προληπτικούς ελέγχους που θα γίνουν μόνο στη Σύρο, οι αντιδήμαρχοι Μάριος Βουτσίνος και Θάνος Φώσκολος, πολλοί εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων του νησιού, άνθρωποι των Τεχνών, της Επιστήμης, του Εμπορίου και βεβαίως σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.
Λόγω  ανειλημμένων υποχρεώσεων, τηλεφωνικές παρεμβάσεις στήριξης του Συλλόγου έκαναν και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος Β', ο διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου Γιάννης Πετράκης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Καζαντζάκη και άλλοι.
Ο τηλεμαραθώνιος, ο οποίος προκάλεσε σε πολλά σημεία του ρίγη συγκίνησης καθώς άρχισαν να ξεδιπλώνονται και οι προσωπικές ιστορίες ατόμων που έχουν νοσήσει, μπορεί να μην συγκέντρωσε τα ποσά που προσδοκούσαν πολλοί, ωστόσο η δημοσιοποίηση του Συλλόγου στη Σύρο και στις υπόλοιπές Κυκλάδες αλλά και το σύνολο των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν, θα αποτελέσουν μια πρώτη βάση για να προχωρήσει στο σημαντικότατο κοινωνικό του έργο.
Πολλά συγχαρητήρια δικαιούνται, εκτός του Μπάμπη Κουλούρα, και όλη η ομάδα των ανθρώπων της ΑΙΓΑΙΟ ραδιοτηλεόρασης και των φίλων-εθελοντών του Συλλόγου που-  πίσω από τις κάμερες και παρά τη θέληση κάποιων συμφερόντων να πάψει να υφίσταται ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός - πρόσφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους για έναν σημαντικό σκοπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου