Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014

Τηλεμαραθώνιος Αιγαίο: Γέμισε ελπίδα τις καρδιές των καρκινοπαθώνΓια 17η φορά παρών στο κάλεσμα των αναγκών των συνανθρώπων του έδωσε ο δημοσιογράφος Μπάμπης Κουλούρας, ο οποίος παρουσίασε χτες το απόγευμα (από τις 18.00-24.00) τον τηλεμαραθώνιο αγάπης της ΑΙΓΑΙΟ ραδιοτηλεόρασης για τον νεοσύστατο Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων.
Στο στούντιο της δημοτικής τηλεόρασης ΑΙΓΑΙΟ, το σήμα της οποίας αναμεταδίδονταν στην Νάξο μέσω του ΖΕΥΣ και στη Σαντορίνη μέσω του ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΤV, παραβρέθηκαν - μεταξύ άλλων - ο Σεβασμιώτατος Καθολικός Επίσκοπος π. Πέτρος Στεφάνου, ο οποίος χαρακτήρισε την ίδρυση του Συλλόγου ως την καλύτερη πρωτοβουλία που πάρθηκε στο νησί για το 2014, ο δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ανδρέας Γιαλόγλου, οι οποίοι προανήγγειλαν τη συνεισφορά του Δημοτικού Συμβουλίου με ένα σεβαστό ποσό και σημείωσαν τις προσπάθειες που γίνονται για να στεγαστεί ο Σύλλογος σε ένα από τα αδιάθετα δημοτικά ακίνητα, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο οποίος αναφέρθηκε στα προγράμματα πρόληψης και προαγωγής υγείας που θα διοργανώσει η Περιφέρεια και ο Δήμος αλλά και στους 19.000 προληπτικούς ελέγχους που θα γίνουν μόνο στη Σύρο, οι αντιδήμαρχοι Μάριος Βουτσίνος και Θάνος Φώσκολος, πολλοί εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων του νησιού, άνθρωποι των Τεχνών, της Επιστήμης, του Εμπορίου και βεβαίως σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.
Λόγω  ανειλημμένων υποχρεώσεων, τηλεφωνικές παρεμβάσεις στήριξης του Συλλόγου έκαναν και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος Β', ο διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου Γιάννης Πετράκης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Καζαντζάκη και άλλοι.
Ο τηλεμαραθώνιος, ο οποίος προκάλεσε σε πολλά σημεία του ρίγη συγκίνησης καθώς άρχισαν να ξεδιπλώνονται και οι προσωπικές ιστορίες ατόμων που έχουν νοσήσει, μπορεί να μην συγκέντρωσε τα ποσά που προσδοκούσαν πολλοί, ωστόσο η δημοσιοποίηση του Συλλόγου στη Σύρο και στις υπόλοιπές Κυκλάδες αλλά και το σύνολο των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν, θα αποτελέσουν μια πρώτη βάση για να προχωρήσει στο σημαντικότατο κοινωνικό του έργο.
Πολλά συγχαρητήρια δικαιούνται, εκτός του Μπάμπη Κουλούρα, και όλη η ομάδα των ανθρώπων της ΑΙΓΑΙΟ ραδιοτηλεόρασης και των φίλων-εθελοντών του Συλλόγου που-  πίσω από τις κάμερες και παρά τη θέληση κάποιων συμφερόντων να πάψει να υφίσταται ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός - πρόσφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους για έναν σημαντικό σκοπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου