Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014

Χειροπέδες σε γιατρό και συνεργό του για «φακελάκι»

Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου, 2014ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ»

Δύο γιατροί συνελήφθησαν χθες από τους «Αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ με τις κατηγορίες της απόπειρας εκβιασμού, δωροληψίας και υπεξαίρεσης στην υπηρεσία. Πρόκειται για έναν 64χρονο μαιευτήρα - γυναικολόγο του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» και μία 45χρονη εργαζόμενη σε ιδιωτική κλινική στο Γαλάτσι.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο 64χρονος γιατρός είχε απαιτήσει εκβιαστικά από ασθενή το ποσό των 900 ευρώ, προκειμένου να την υποβάλει σε γυναικολογική επέμβαση, παρακάμπτοντας τη λίστα αναμονής.
Μετά την αρχική εξέταση της ασθενούς στο νοσοκομείο, ο γιατρός την «παρέπεμψε» στο ιατρείο που διατηρούσε παράνομα. Τότε της ξαναζήτησε τα 900 ευρώ. Η 45χρονη γιατρός ιδιωτικής κλινικής λειτουργούσε ως ενδιάμεσος και μεσολάβησε προκειμένου ο 64χρονος να μειώσεις τις οικονομικές απαιτήσεις του στα 700 ευρώ. Στη συνέχεια η ασθενής κατήγγειλε το περιστατικό στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ και κανονίστηκε ραντεβού μεταξύ της 45χρονης γυναικολόγου με την ασθενή, όπου και παραδόθηκε προσημειωμένο χρηματικό ποσό 700 ευρώ. Αμέσως μετά συνελήφθη και ο 64χρονος γιατρός, ο οποίος όταν κατάλαβε ότι θα ακολουθούσε έρευνα στο παράνομο ιατρείο του, ειδοποίησε δύο Ρουμάνους να εξαφανίσουν τα πειστήρια ενοχής και να αδειάσουν τον χώρο. Οι αστυνομικοί «έπιασαν» στα πράσα τους δύο αλλοδαπούς την ώρα που εξαφάνιζαν από το ιατρείο μηχανήματα, ιατρικά εργαλεία, φαρμακευτικά σκευάσματα και πλήθος καρτελών ασθενών του «Αλεξάνδρα», τα οποία κατείχε παράνομα ο γιατρός. Τα κατασχεθέντα φαρμακευτικά σκευάσματα θα αποσταλούν στον ΕΟΦ για να διακριβωθεί το νόμιμο της προέλευσης και κατοχής τους, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου