Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Χειροπέδες σε γιατρό και συνεργό του για «φακελάκι»

Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου, 2014ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ»

Δύο γιατροί συνελήφθησαν χθες από τους «Αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ με τις κατηγορίες της απόπειρας εκβιασμού, δωροληψίας και υπεξαίρεσης στην υπηρεσία. Πρόκειται για έναν 64χρονο μαιευτήρα - γυναικολόγο του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» και μία 45χρονη εργαζόμενη σε ιδιωτική κλινική στο Γαλάτσι.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο 64χρονος γιατρός είχε απαιτήσει εκβιαστικά από ασθενή το ποσό των 900 ευρώ, προκειμένου να την υποβάλει σε γυναικολογική επέμβαση, παρακάμπτοντας τη λίστα αναμονής.
Μετά την αρχική εξέταση της ασθενούς στο νοσοκομείο, ο γιατρός την «παρέπεμψε» στο ιατρείο που διατηρούσε παράνομα. Τότε της ξαναζήτησε τα 900 ευρώ. Η 45χρονη γιατρός ιδιωτικής κλινικής λειτουργούσε ως ενδιάμεσος και μεσολάβησε προκειμένου ο 64χρονος να μειώσεις τις οικονομικές απαιτήσεις του στα 700 ευρώ. Στη συνέχεια η ασθενής κατήγγειλε το περιστατικό στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ και κανονίστηκε ραντεβού μεταξύ της 45χρονης γυναικολόγου με την ασθενή, όπου και παραδόθηκε προσημειωμένο χρηματικό ποσό 700 ευρώ. Αμέσως μετά συνελήφθη και ο 64χρονος γιατρός, ο οποίος όταν κατάλαβε ότι θα ακολουθούσε έρευνα στο παράνομο ιατρείο του, ειδοποίησε δύο Ρουμάνους να εξαφανίσουν τα πειστήρια ενοχής και να αδειάσουν τον χώρο. Οι αστυνομικοί «έπιασαν» στα πράσα τους δύο αλλοδαπούς την ώρα που εξαφάνιζαν από το ιατρείο μηχανήματα, ιατρικά εργαλεία, φαρμακευτικά σκευάσματα και πλήθος καρτελών ασθενών του «Αλεξάνδρα», τα οποία κατείχε παράνομα ο γιατρός. Τα κατασχεθέντα φαρμακευτικά σκευάσματα θα αποσταλούν στον ΕΟΦ για να διακριβωθεί το νόμιμο της προέλευσης και κατοχής τους, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου