Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Νταβούτογλου στο συνοριακό φυλάκιο του Εβρου

Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου, 2014

Ο Αχμέτ Νταβούτογλου (δεξιά) συνομιλεί στο τηλέφωνο με τον Αντώνη Σαμαρά (Φωτογραφία: Hurriyet)
Αιφνιδιαστική επίσκεψη Νταβούτογλου στο συνοριακό φυλάκιο του Εβρου
Σε χειρονομία φίλιας προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νατβούτογλου, ο οποίος επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά το τελωνείο και το συνοριακό φυλάκιο στις Καστανιές του Εβρου.
Ο κ. Νταβούτογλου, ευρισκόμενος από το πρωί σε προγραμματισμένη επίσκεψη στην Ανδριανούπολη, ταξίδεψε αιφνιδιαστικά μέχρι τις Καστανιές του Εβρου, για να ευχηθεί στους έλληνες αξιωματικούς με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων.
Στην ολιγόλεπτη παρουσία του στον ελληνικό μεθοριακό σταθμό, ο τούρκος πρωθυπουργός, συναντήθηκε με τον αστυνομικό διευθυντή και τον στρατιωτικό διοικητή Ορεστιάδας, με τους οποίους αντάλλαξε δώρα και τους ευχήθηκε υγεία και ειρήνη.
Η ολιγόλεπτη συνάντηση με τους δυο αξιωματικούς πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και καλύφθηκε από τα πολυάριθμα τουρκικά τηλεοπτικά συνεργεία που τον ακολουθούσαν.
Λίγο πριν επιστρέψει στην Ανδριανούπολη ο κ. Νταβούτογλου έκανε δηλώσεις στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ευχές στον ΣαμαράΛίγο νωρίτερα, ο κ. Νταβούτογλου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντώνη Σαμαρά.
Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του τούρκου πρωθυπουργού ο οποίος ευχήθηκε στον κ. Σαμαρά για τις εορτές των Χριστουγέννων και για το νέο έτος.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου