Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Το «λάθος» τους έσωσε τη ζωή, AirAsia: Δεκαμελής οικογένεια έχασε την πτήση λόγω... σωτήριας αργοπορίας!

"Αν έχεις τύχη διάβαινε..."

Αν και η εταιρία τους ενημέρωσε μέσω email για την αλλαγή στην ώρα της πτήσης, εκείνοι δεν το διάβασαν ποτέ κι έφτασαν στο αεροδρόμιο δέκα λεπτά μετά την απογείωση

Μια οικογένεια από την Ινδονησία έχασε την μοιραία πτήση της AirAsia, καθώς τα δέκα μέλη της έφτασαν στο αεροδρόμιο δέκα λεπτά μετά την απογείωση - και περίπου μισή ώρα πριν το αεροσκάφος με τους 162 επιβαίνοντες εξαφανιστεί...
Αιτία της σωτήριας αργοπορίας τους ήταν το γεγονός πως είχαν παραλείψει να διαβάσουν ένα ενημερωτικό μήνυμα από την εταιρία που ενημέρωνε για την ώρα αλλαγής της πτήσης. Ο Αρι Πούτρο Καχιόνο και τα υπόλοιπα εννιά μέλη της οικογένειάς του, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Mirror στάθηκαν πολύ τυχεροί, όπως αποδείχθηκε. 
«Απλώς δεν διάβασα το email για την αλλαγή στην αναχώρηση» λέει συγκινημένος από την καλή του τύχη. «Μακάρι να βρεθούν όλοι σώοι», συμπληρώνει. 
Η πτήση QZ8501 της AirAsia αγνοείται από τα ξημερώματα της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου