Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Εμπλέκουν τον Κλίντον στο διαζύγιο Κατσιματίδη – Κοξ

Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου, 2014

KATSIMATIDIS ANDREA - BILL CLINTON

Ο Μπιλ Κλίντον, η Αντρια Κατσιματίδη-Κοξ και η μητέρα της Μάργκο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.-Η εφημερίδα New York Post επανήλθε χτες στο θέμα του διαζυγίου της Αντρια Κατσιματίδη με τον επί τριετία σύζυγό της Κρίστοφερ Κοξ-Νίξον για το οποίο είχε γράψει ο «Ε.Κ.» 20-21 Δεκ. 2014. Το χτεσινό δημοσίευμα της New York Post εμπλέκει το όνομα του πρώην Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Μπιλ Κλίντον, γράφοντας χαρακτηριστικά πως «ο Μπίλ Κλίντον δεν ευθύνεται για το διαζύγιο της Αντρια Κατσιματίδη και του Κρίστοφερ Νίξον – Κοξ».
Ομως κάποιοι κακόβουλοι χρήστες του Twitter επιδίδονται σε ψιθυρισμούς πως η ξανθιά Αντρια Κατσιματίδη η οποία δεν περνά απαρατήρητη κατέθεσε τα χαρτιά για διαζύγιο έπειτα από 24 ώρες που φωτογραφήθηκε με τον Κλίντον σε φιλοφρονητική στάση φορώντας κόκκινο φόρεμα.
CHINA-US-DIPLOMACYΩστόσο ο πατέρας της, επιμένει πως «αυτό είναι τόσο βλακώδες. Εγώ τράβηξα τη φωτογραφία, και είναι η πιο αθώα φωτογραφία στον κόσμο. Η κόρη μου γνωρίζει τον Μπιλ Κλίντον από τότε που ήταν 2 ή 3 ετών. Η οικογένεια Κλίντον είναι σαν οικογένεια μας».
Η New York Post αναφέρει επίσης ότι τόσο ο κ. Κατσιματίδης ο πατέρας της Αντρια, όσο και ο συμπέθερός του Εντ Κοξ, πατέρας του Κρίστοφερ, έμειναν έκπληκτοι όταν άκουσαν για την υποβολή των χαρτιών για το διαζύγιο. Ο κ. Κατσιματίδης δήλωσε πως «γνωρίζαμε ότι είχαν μερικά προβλήματα, αλλά αμφότεροι πληροφορηθήκαμε για την κατάθεση των χαρτιών διαζυγίου από προειδοποίηση της New York Post. Ελπίζομε πως μπορούν να βρουν λύση».
Το ζεύγος είχε παντρευτεί στον Αρχιεπισκοπικό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος Νέας Υόρκης τον Ιούνιο του 2011, ενώ είχε ακολουθήσει γαμήλια δεξίωση και γεύμα στο ξενοδοχείο Woldorf Astoria του Μανχάταν. Στην δεξίωση είχαν παρευρεθεί και πολλοί υψηλοί προσκεκλημένοι όπως το πρώην Προεδρικό ζεύγος Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον και ο πρώην υπουργός εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Χένρυ Κίσινγκερ.
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου