Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014

Εμπλέκουν τον Κλίντον στο διαζύγιο Κατσιματίδη – Κοξ

Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου, 2014

KATSIMATIDIS ANDREA - BILL CLINTON

Ο Μπιλ Κλίντον, η Αντρια Κατσιματίδη-Κοξ και η μητέρα της Μάργκο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.-Η εφημερίδα New York Post επανήλθε χτες στο θέμα του διαζυγίου της Αντρια Κατσιματίδη με τον επί τριετία σύζυγό της Κρίστοφερ Κοξ-Νίξον για το οποίο είχε γράψει ο «Ε.Κ.» 20-21 Δεκ. 2014. Το χτεσινό δημοσίευμα της New York Post εμπλέκει το όνομα του πρώην Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Μπιλ Κλίντον, γράφοντας χαρακτηριστικά πως «ο Μπίλ Κλίντον δεν ευθύνεται για το διαζύγιο της Αντρια Κατσιματίδη και του Κρίστοφερ Νίξον – Κοξ».
Ομως κάποιοι κακόβουλοι χρήστες του Twitter επιδίδονται σε ψιθυρισμούς πως η ξανθιά Αντρια Κατσιματίδη η οποία δεν περνά απαρατήρητη κατέθεσε τα χαρτιά για διαζύγιο έπειτα από 24 ώρες που φωτογραφήθηκε με τον Κλίντον σε φιλοφρονητική στάση φορώντας κόκκινο φόρεμα.
CHINA-US-DIPLOMACYΩστόσο ο πατέρας της, επιμένει πως «αυτό είναι τόσο βλακώδες. Εγώ τράβηξα τη φωτογραφία, και είναι η πιο αθώα φωτογραφία στον κόσμο. Η κόρη μου γνωρίζει τον Μπιλ Κλίντον από τότε που ήταν 2 ή 3 ετών. Η οικογένεια Κλίντον είναι σαν οικογένεια μας».
Η New York Post αναφέρει επίσης ότι τόσο ο κ. Κατσιματίδης ο πατέρας της Αντρια, όσο και ο συμπέθερός του Εντ Κοξ, πατέρας του Κρίστοφερ, έμειναν έκπληκτοι όταν άκουσαν για την υποβολή των χαρτιών για το διαζύγιο. Ο κ. Κατσιματίδης δήλωσε πως «γνωρίζαμε ότι είχαν μερικά προβλήματα, αλλά αμφότεροι πληροφορηθήκαμε για την κατάθεση των χαρτιών διαζυγίου από προειδοποίηση της New York Post. Ελπίζομε πως μπορούν να βρουν λύση».
Το ζεύγος είχε παντρευτεί στον Αρχιεπισκοπικό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος Νέας Υόρκης τον Ιούνιο του 2011, ενώ είχε ακολουθήσει γαμήλια δεξίωση και γεύμα στο ξενοδοχείο Woldorf Astoria του Μανχάταν. Στην δεξίωση είχαν παρευρεθεί και πολλοί υψηλοί προσκεκλημένοι όπως το πρώην Προεδρικό ζεύγος Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον και ο πρώην υπουργός εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Χένρυ Κίσινγκερ.
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου