Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Οι αντιδράσεις των κομμάτων στη συνέντευξη Σαμαρά

Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου, 2014

Έντονη κριτική 

Πώς σχολίασε το Ποτάμι, οι ΑΝΕΛ, το ΚΚΕ και η ΔΗΜΑΡ τις δηλώσεις του πρωθυπουργού 

Σφοδρή κριτική στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνηση εξαπολύουν τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε στη δημόσια τηλεόραση. 
«Οι πολίτες περίμεναν να ακούσουν από τον Πρωθυπουργό της χώρας ότι αναλαμβάνει κάποια νέα πρωτοβουλία για την άρση του αδιεξόδου. Δυστυχώς ο κ. Σαμαράς εμφανίσθηκε σε ρόλο αντιπολίτευσης στη σημερινή αντιπολίτευση», τονίζει στην ανακοίνωσή του «Το Ποτάμι»σχολιάζοντας την συνέντευξη του πρωθυπουργού.

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» αναφέρει σε ανακοίνωση το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Η κυβέρνηση επενδύει στο φόβο και ο ΣΥΡΙΖΑ καλλιεργεί ψεύτικες ελπίδες, επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος.
«Όσοι μιλάνε για συναίνεση, είτε τώρα επενδύοντας στο φόβο (κυβέρνηση) είτε μετά τις εκλογές καλλιεργώντας ψεύτικες ελπίδες (αξιωματική αντιπολίτευση), στην πραγματικότητα έχουν ένα στόχο: να εγκλωβίσουν το λαό στους ίδιους μονόδρομους της ΕΕ, του κεφαλαίου και των μνημονίων διαρκείας. Απέναντι στους εκβιασμούς και τις αυταπάτες ο λαός χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ», αναφέρεται στο σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΚΚΕ. 
«Η ανάδειξη της κινδυνολογίας ως βασικού πολιτικού όπλου της κυβέρνησης δεν μπορεί να συσκοτίσει την πραγματικότητα. Αντιθέτως, βλάπτει τη χώρα» τονίζει η ΔΗΜΑΡ.
«Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την κοινωνία και την οικονομία είναι οι πολιτικές που τραυμάτισαν ανεπανόρθωτα την κοινωνική συνοχή και συντήρησαν την υφεσιακή ασφυξία» υποστηρίζει η Δημοκρατική Αριστερά, και επαναλαμβάνει ότι «οι βουλευτές της θα καταψηφίσουν και στην τρίτη ψηφοφορία, για την προεδρική εκλογή, την κυβερνητική πρόταση», «διαμηνύοντας ότι δεν προτίθενται να συμβάλουν στη συνέχιση και τη νομιμοποίηση των ασκούμενων πολιτικών». 
«Η θλιβερή εικόνα Σαμαρά στη ΝΕΡΙΤ ήταν το κύκνειο άσμα της ξενόδουλης κυβέρνησης του μνημονίου και της υποταγής. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής την ερχόμενη Δευτέρα με την ψήφο τους θα ρίξουν το καθεστώς Σαμαρά - Βενιζέλου. Μετά τις εκλογές θα είμαστε η μόνη εθνική αντιπολίτευση ενάντια στη νέα μνημονιακή κυβέρνηση του Σύριζα, που τα έχει ήδη βρει με τους διεθνείς τοκογλύφους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου