Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014

Καλαμάτα: Συνελήφθησαν επτά άτομα για παράνομα τυχερά παιχνίδια

Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου, 2014

Άκου οι "εγκληματίες"! Άκου να παίζουν τυχερά παιχνίδια. Σαν δεν ντρέπονται!  Στο χρηματιστήριο κύριοι, εκεί επιτρέπετε να παίζεται τις περιουσίες σας. Ή να τα δίνετε φακελάκια σε γιατρούς, παπάδες, δημοσίους και ιδιωτικούς υπαλλήλους. Ρε τους Φαρισαίους. Αντί να βάλουν μέσα τους κλέφτες του δημοσίου χρήματος πιάσανε μερικούς που διασκέδαζαν.
Εάν 
έπαιζαν όμως στα καζίνο;  Η Σύνταξη

Καλαμάτα: Συνελήφθησαν επτά άτομα για παράνομα τυχερά παιχνίδιαΣτο πλαίσιο των ελέγχων της εορταστικής περιόδου για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου, συνελήφθησαν στη Καλαμάτα σε δύο περιπτώσεις, συνολικά επτά άτομα, για παράνομα τυχερά παιχνίδια.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί της Ασφαλείας κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν σε καφενείο ιδιοκτησίας μιας 56χρονης, που απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται, συνελήφθη ένας 60χρονoς ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να έχει επιτρέψει τη διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παιχνιδιού ζάρια, συμμετέχοντας και ο ίδιος, σε πέντε ακόμη άτομα, 33, 35, 62, 65 και 67 ετών αντίστοιχα.
Κατά τον έλεγχο στο κατάστημα αλλά και στην κατοχή του 33χρονου, του 35χρονου, του 60χρονου, του 65χρονου και του 67χρονου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν δύο ζάρια, το χρηματικό ποσό των 1.980 ευρώ και 100 δολάρια Καναδά, ως προερχόμενα από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού.
Στη δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί της ασφάλειας σε έλεγχο που πραγματοποίησαν σε καφενείο ιδιοκτησίας ενός 40χρονου, διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία, τριών ηλεκτρονικών υπολογιστών και ενός παιγνιομηχανήματος, με παράνομο τυχερό παιχνίδι.
Κατά τον έλεγχο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα παιγνιομηχάνημα, τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.263 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού.
Όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου