Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Υποκλοπές – Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Κάντε πρόταση δυσπιστίας, αν θεωρείτε ότι έχει θέμα συνοχής η ΝΔ

  Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022

Υποκλοπές – Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Κάντε πρόταση δυσπιστίας, αν θεωρείτε ότι έχει θέμα συνοχής η ΝΔ | tovima.gr

«Σας ακουσα κ. Τσίπρα να επικαλείστε τις δηλώσεις των πρώην πρωθυπουργών Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή. Αυτή η μόνιμη προσπάθεια να παρουσιάσετε διχασμένη τη ΝΔ τείνει μονίμως να πέφτει στο κενό»

Ξεκινώντας τη δευτερολογία του στην Βουλή για το νομοσχέδιο για τις διαδικασίες άρσης του απορρήτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης έριξε για ακόμα μια φορά το γάντι στον Αλέξη Τσίπρα και τον κάλεσε να κάνει πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση για τις υποκλοπές.

«Σας ακουσα κ. Τσίπρα να επικαλείστε τις δηλώσεις των πρώην πρωθυπουργών Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή. Αυτή η μόνιμη προσπάθεια να παρουσιάσετε διχασμένη τη ΝΔ τείνει μονίμως να πέφτει στο κενό. Αν θεωρείτε ότι υπάρχει θέμα συνοχής της ΝΔ κάντε επιτέλους πρόταση δυσπιστίας να διαπιστώσετε πόσο ομοιογενής είναι η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Έχει παρέλθει το εξάμηνο από την προηγούμενη πρόταση δυσπιστίας που κάνατε. Κάνατε για ένα χιονιά πρόταση δυσπιστίας, δεν θα κάνετε για το ζήτημα των παρακολουθήσεων;» είπε αρχικά στην δευτερολογία του ο κ. Μητσοτάκης.

ΟΚυριάκος Μητσοτάκης τάχθηκε κατά της πρότασης της αντιπολίτευσης για υπαγωγή της ΕΥΠ στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη λέγοντας ότι η ΕΥΠ είναι προσανατολισμένη στην εξωτερική απειλή, ενώ σε ότι αφορά την κριτική για το ότι η ΕΥΠ καθίσταται ανεξέλεγκτη με τις προβλέψεις του νομοσχεδίου ο πρωθυπουργός τόνισε ότι δεν θα μετατραπεί η ΕΥΠ σε ΜΚΟ.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου