Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Συνήγοροι πατέρα Αντωνίου: Κατάχρηση του κράτους δικαίου, καταγγέλουν Κράτος και Εκκλησία

Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022

Ο π. Αντώνιος και η οικογένειά του κοιμήθηκαν με το ανήλικο παιδί τους στο αυτοκίνητο γιατί δεν έχουν που αλλού να πάνε

dikastiko.grHuffPostGr

Την άμεση επέμβαση των εισαγγελικών αρχών απαίτησε ο δικηγόρος του π. Αντωνίου, Θρασύβουλος Κονταξής, σε δηλώσεις που παραχώρησε σήμερα στα τηλεοπτικά μέσα.

Ο κ. Κονταξής άφησε αιχμές τόσο για την παρούσα διοίκηση της ΜΚΟ όσο και για την ελληνική εκκλησία την οποία κατηγόρησε για “αβυσσαλέο μίσος” για το έργο της Κιβωτού του Κόσμου.

«Ελπίζω ο κύριος Ιερώνυμος, η κυρία Μαρτίνου και η κυρία Μιχαηλίδου να κοιμήθηκαν καλά στα πολυτελή διαμερίσματά τους», συμπλήρωσε ο δικηγόρος και εξήγησε ότι ο πατήρ Αντώνιος που έμενε στην Κιβωτό του κόσμου, δεν έχει πού αλλού να μείνει με την οικογένειά του.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Σύμφωνα με το ethnos.gr, ο δικηγόρος είπε επίσης στους δημοσιογράφους ότι δεν υπήρχε προειδοποίηση ή επίσημη ενημέρωση για να αφήσει το χώρο που έμενε ο πατήρ Αντώνιος με την οικογένειά του. Είπε ότι έχουν αλλάξει τις κλειδαριές και η οικογένεια δε μπορεί ούτε τα πράγματά της να πάρει.

«Είναι παράνομο! Θα κάνω ό,τι προβλέπει ο νόμος. Τη δευτέρα θα δω τον κύριο Ντογιάκο και θα υποβληθεί και έγκληση για συγκεκριμένα αδικήματα» είπε ο δικηγόρος.

Τέλος, σχολιάζοντας δημοσιεύματα με δηλώσεις του πατρός Αντωνίου, ο δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι «ο πατέρας Αντώνιος δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση. Ούτε ο πατέρας Αντώνιος, ούτε η πρεσβυτέρα».

Βιώνουμε μια παρατεταμένη κατάσταση ανθρωποφαγίας

”Στις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση και στην απομάκρυνση του επικεφαλής της ΜΚΟ “Κιβωτός του Κόσμου”, αναφέρθηκε και ο δεύτερος δικηγόρος του π. Αντωνίου, Ιωάννης Κώτσος.

«Βιώνουμε μία κατάσταση πλήρους κατάχρησης του κράτους δικαίου, ευθείας παραβίασης του τεκμηρίου αθωότητας, παρατεταμένης κατάστασης ανθρωποφαγίας για έναν άνθρωπο, που έχει δηλώσει ευθύς εξαρχής ότι είναι αθώος», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Ιωάννης Κώτσος, ο οποίος σημείωσε ότι ο π. Αντώνιος και η οικογένειά του κοιμήθηκαν με το ανήλικο παιδί τους στο αυτοκίνητο γιατί δεν έχουν που αλλού να πάνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου