Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Πάνω από 330 καλεσμένοι στο πρώτο δείπνο του Μπάιντεν (Βίντεο & Φωτογραφίες)

 Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Το πρώτο επίσημο δείπνο του Λευκού Οίκου κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του προέδρου Τζο Μπάιντεν προσέλκυσε την Πέμπτη μεγάλα ονόματα από τον χώρο της μόδας, της ψυχαγωγίας, της πολιτικής και των επιχειρήσεων, τα οποία προσήλθαν για να γιορτάσουν τόσο την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν όσο και την επιστροφή των μεγάλων κοινωνικών εκδηλώσεων μετά την πανδημία.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν, φόρεσε μία τουαλέτα off-the-shoulder του οίκου Όσκαρ ντε λα Ρέντα σε μπλε χρώμα με μοτίβο από λουλούδια κεντημένα με πέτρες. Δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση. Ο σχεδιαστής Φερνάντο Γκαρσία δήλωσε στην Washington Post κατά τη διάρκεια του δείπνου ότι «ήταν σημαντικό για εκείνη να νιώθει ο εαυτός της».

Σημειώνεται, ότι ο διάσημος οίκος Oscar de la Renta είναι εδώ και χρόνια αγαπημένος των Πρώτων Κυριών από τη Τζάκι Κένεντι, Λόρα Μπους, Νάνσι Ρίγκαν και Χίλαρι Κλίντον.

Η σύζυγος του Γάλλου Προέδρου, Μπριγκίτε, επέλεξε ένα λευκό μακρύ φόρεμα δημιουργίας Louis Vuitton με ψηλό λαιμό και σκίσιμο στη μία πλευρά του. Το συνδύασε με ασημένια αξεσουάρ και λευκές γόβες.

Ανάμεσα στους 338 καλεσμένους στον Λευκό Οίκο ήταν η ποιήτρια Άντα Λάιμον (Ada Limón), ο κωμικός Στίβεν Κόλμπερτ (Stephen Colbert) με τη σύζυγό του, ο Κριστιάν Λουμπουτέν (Christian Louboutin), η ηθοποιός Τζένιφερ Γκάρνερ (Jennifer Garner) με την 17χρονη κόρη της και η εγκυμονούσα Κριστίν Τέιγκεν (Chrissy Teigen), σύμφωνα με το AP.

Πρώτος έφτασε ο Τζον Μπελ Εντουαρντς, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε ο κυβερνήτης Τζον Κάρνεϊ, από την πολιτεία Ντέλαγουερ, την πατρίδα του Μπάιντεν.

Στιγμιότυπο από το πρώτο επίσημο δείπνο του προέδρου Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο, 1 Δεκεμβρίου 2022. (AP Photo/Andrew Harnik)

Η Julia Louis-Dreyfus προσπέρασε τους δημοσιογράφους, σταματώντας μόνο για να πει ότι, ναι, έχει ξαναπάει σε επίσημο δείπνο και ότι ήταν όλα «πολύ συναρπαστικά». Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής της βραδινής τηλεόρασης Stephen Colbert δεν είπε τίποτα καθώς οι καλεσμένοι περνούσαν μέσα από έναν Λευκό Οίκο διακοσμημένο για τις γιορτές και επιβιβάζονταν σε τρόλεϊ για να κατέβουν στη Νότια Πτέρυγα σε μια θερμαινόμενη σκηνή για πάρτι.

Ο σχεδιαστής παπουτσιών Christian Louboutin – φορώντας μια κρυστάλλινη γραβάτα bolo – είπε “δεν έχω ιδέα” όταν ρωτήθηκε πόσες γυναίκες μπορεί να φορέσουν τα κόκκινα παπούτσια με την κόκκινη σόλα του για τη νύχτα, και δεν θέλησε να τολμήσει να μαντέψει. Η αρχισυντάκτρια της Vogue Anna Wintour ήταν επίσης μεταξύ των 338 ονομάτων στη λίστα των καλεσμένων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ, AP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου