Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Στην εντατική και πάλι ο Πελέ

  Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ESPN, ο κορυφαίων βραζιλιάνος όλων των εποχών παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση στην υγεία του με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί και πάλι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Στην εντατική και πάλι ο Πελέ | tovima.gr

Στην εντατική του νοσοκομείου στο Σάο Πάολο εισήλθε και πάλι ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Πελέ, λίγες μόνο ημέρες μετά την επέμβαση που έκανε για την αφαίρεση όγκου στο έντερο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ESPN, ο κορυφαίων βραζιλιάνος όλων των εποχών παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση στην υγεία του με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί και πάλι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Παρ’ όλα αυτά τα ΜΜΕ στη Βραζιλία τονίζουν πως η επιστροφή του στην εντατική ήταν για προληπτικούς λόγους, ωστόσο η οικογένειά του δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες γύρω από την κατάσταση της υγείας του 80χρονου πλέον Πελέ.

Από την πλευρά του, το ESPN κάνει λόγο για γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση.

Υπεβλήθη σε επέμβαση για την αφαίρεση όγκου

Υπενθυμίζεται ότι ο θρυλικό Πελέ, είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου στο παχύ έντερο. Ο όγκος είχε εντοπιστεί κατά τη διάρκεια εξετάσεων.

«Θα αντιμετωπίσω αυτόν τον αγώνα με ένα χαμόγελο στα χείλη, πολλή αισιοδοξία και χαρά για να ζήσω περιτριγυρισμένος από την αγάπη της οικογένειας και των φίλων μου» είχε γράψει προ ημερών απευθυνόμενος στους φανς του.

Την περασμένη εβδομάδα, μέσω άλλης ανάρτησής του, ο Πελέ διέψευσε αναφορές ότι λιποθύμησε, τονίζοντας πως είναι καλά στην υγεία του, καθώς και ότι θα έκανε προγραμματισμένες εξετάσεις, οι οποίες είχαν αναβληθεί λόγω της πανδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου