Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

«Φώτη γερά» -Ξύπνησε μετά από 4 ημέρες το παιδί που κτύπησε στο καρτ

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Γέμισε ζωγραφιές συμμαθητών η ΜΕΘ

Ο 6χρονος Φώτης ξύπνησε από το κώμα που βρισκόταν μετά την αποσωλήνωση  και φαίνεται ότι κερδίζει την μάχη που κλήθηκε να δώσει πριν από τέσσερις μέρες όταν και τραυματίστηκε στους αγώνες καρτ 

Από την πρώτη στιγμή οντά του βρίσκονται οι γονείς του και όλο το ιατρικό προσωπικό της Παιδιατρικής Μεθ του νοσοκομείου του Ρίου.Οι γονείς μάλιστα φρόντισαν να του δείξουν και τις και τις ζωγραφιές των συμμαθητών του.Οι συμμαθητές του Φώτη που τραυματίστηκε σοβαρά του έστειλαν μηνύματα αγάπης και στήριξης,

Σύμφωνα με πληροφορίες  μικρός έχει αρχίσει και κινεί πόδια και χέρια, ωστόσο ακόμη δεν μπορεί να μιλήσει, κάτι που αναμένεται να γίνει αργότερα.

Οι ζωγραφιές των συμμαθητών του

Νωρίτερα η ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου στην Πάτρα γέμισε ζωγραφιές που δημιούργησαν τα παιδιά της τάξης του μικρού Φώτη που φαίνεται ότι κερδίζει τη μάχη μετά το ατύχημα στον αγώνα καρτ της περασμένης Κυριακής (19.09.2021).

Οι συμμαθητές του Φώτη, στην Α’ Δημοτικού, μόλις έμαθαν ότι τραυματίστηκε ζωγράφισαν για εκείνον και του έστειλαν την αγάπη τους, καθώς και τις ευχές τους, να γίνει καλά και να επιστρέψει κοντά τους, όπως αναφέρει το best.gr.

Μάλιστα, ο διευθυντής της ΜΕΘ, Ανδρέας Ηλιάδης, μοιράστηκε τη συγκινητική φωτογραφία κάνοντας μία ανάρτηση στο Facebook.

«Πάμε Φώτη μας…όλη η Ελλάδα μαζί σου. Οι συμμαθητές σου όλοι λένε… Πάμε Φώτη», έγραψε!

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου