Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

«Λήξαν το θέμα» μετά την συνάντηση Μητσοτάκη - Ελπιδοφόρου (Βίντεο)

  Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Εθνικός Κήρυξ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, Νέα Υόρκη, 24 Σεπτεμβρίου, 2021. Φωτογραφία: "Ε.Κ."/Χριστόδουλος Αθανασάτος


ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Ελπιδοφόρο, η οποία πραγματοποιήθκε στα γραφεία της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη.

Ανώτατη κυβερνητική πηγή ανέφερε προς τους παριστάμενους δημοσιογράφους μετά το πέρας της συνάντησης πως "δεν υπάρχει πια θέμα με την Αρχιεπισκοπή".

Κατά την είσοδό του, ο Αρχιεπίσκοπος είχε σύντομη συνομιλία και αντάλλαξε χειραψία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, Δρ. Αλβέρτο Μπουρλα κατά την αποχώρησή του τελευταίου από την συνάντηση με τον Ελληνα πρωθυπουργό.

Εθνικός Κήρυξ

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Ελπιδοφόρο, στα γραφεία της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη, Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, 2021. Διακρίνεται ο διευθύνοντας σύμβουλος της Pfizer και η Πρέσβης Αλεξάνδρα Παπαδόπουλου. Φωτογραφία: "Ε.Κ."/Χριστόδουλος Αθανασάτος


 Εθνικός Κήρυξ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου