Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Δολοφονία στην Κυπαρισσία: Παραδόθηκε στην Ολλανδία ο σύντροφος τής 42χρονης

 Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Μανώλης Ασαριώτης

Παραδόθηκε ο σύντροφος της 42χρονης Μόνικας Γκιους.

EUROKINISSI
Φωτογραφία αρχείου

Σε αστυνομικό τμήμα της Ολλανδίας παραδόθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής ο σύντροφος τής 42χρονης, Μόνικας Γκιους, η σορός της οποίας είχε εντοπιστεί κάτω από το τσιμέντο στην αυλή του σπιτιού, όπου έμενε το ζευγάρι στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας.

Τα ίχνη του θύματος είχαν χαθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο και σχεδόν ταυτόχρονα ο 42χρονος έφυγε για τη γενέτειρά του, τη Ρουμανία.

Όταν μια ξαδέλφη του θύματος την αναζήτησε και δεν κατάφερε να τη βρει, δήλωσε την εξαφάνισή της στις αρχές. Είχε επικοινωνήσει, μάλιστα, με τον 42χρονο, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι η Μόνικα Γκιους τον είχε εγκαταλείψει για κάποιον άλλον άνδρα.

Επειδή κανένας άλλος δεν είχε πρόσβαση στην αυλή, επειδή ο 42χρονος έφυγε από τη χώρα μας την ίδια περίοδο και επειδή οι κάτοικοι τού χωριού ανέφεραν ότι ήταν βίαιος με το θύμα, οι ελληνικές αρχές εξέδωσαν ένταλμα σε βάρος του, το οποίο μετέτρεψαν και σε ευρωπαϊκό, καθώς πληροφορήθηκαν ότι είχε πάει στην Ολλανδία.

Πολύ γρήγορα ο 42χρονος θα μεταχθεί στη χώρα μας και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή με το έγκλημα.

HuffPostGr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου