Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Αρκούδα πήγε το μωρό της στην παιδική χαρά και εκείνο ξετρελάθηκε

  Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Θέλησαν να περάσουν μία ξέγνοιαστη οικογενειακή μέρα γεμάτη διασκέδαση.

FACEBOOK
facebook

Μοναδικές στιγμές έζησε ένα αρκουδάκι στο δημοτικό σχολείο Ντίκσον στην πόλη Άσβιλ της Νότιας Καρολίνας, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πιο συγκεριμένα, μαμά και παιδί θέλοντας να περάσουν μία ξέγνοιαστη οικογενειακή μέρα γεμάτη διασκέδαση, αποφάσισαν να επισκεφτούν την παιδική χαρά που βρίσκεται στο προαύλιο του σχολείου, εκμεταλλευόμεη το γεγονός πως τα μαθήματα είχαν σχολάσει.


Αυτό λοιπόν που τους τράβηξε την προσοχή ήταν οι τσουλίθρες με τα φανταχτερά μπλέ και πράσινα χρώματα. Πρώτη ανέβηκε η μητέρα δοκιμάζοντας τις ικανότητες της. Στην συνέχεια και ενώ το αρκουδάκι προσπαθούσε να καταλάβει πως παίζεται το παιγνίδι, η μητέρα του με τρόπο το οδήγησε στην πλατφόρμα και το προέτρεψε να γλυστρήσει. Όπως ήταν φυσικό, η όλη διαδκασία ενθουσίασε τον μικρό που άρχισε να αγκαλιάζει την μητέρα του και να επιδίδεται στα γνωστά βαρελάκια.

Το βίντεο κατέγραψε μητέρα μαθητή τεσσάρων ετών, ενώ την ίδια ώρα δασκάλες από τα παράθυρα του σχολείου ξετρελαμένες και εκείνες από το θέαμα ξεσπούν στα γέλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου