Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Μπουρλά – Πότε θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα – Πότε βλέπει το τέλος της πανδημίας

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Σύμφωνα με τον Μπουρλά, ο κοροναϊός, πιθανότατα να εξελιχθεί σε μια εποχική γρίπη η οποία θα απαιτεί ετήσιο εμβολιασμό.

Μπουρλά – Πότε θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα – Πότε βλέπει το τέλος της πανδημίας | tovima.gr

ΟCEO της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά δήλωσε την Κυριακή, πως πιστεύει ότι θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα, μέσα στον επόμενο χρόνο, αν και, όπως είπε, θα συνεχίσουν να εμφανίζονται νέες μεταλλάξεις του κορωνοϊού και εκτίμησε ότι με την πάροδο του χρόνου, η covid, πιθανότατα να εξελιχθεί σε μια εποχική γρίπη η οποία θα απαιτεί ετήσιο εμβολιασμό, σύμφωνα με το BusinessInsider.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης του Άλμπερτ Μπουρλά στο ABC News, τού ζητήθηκε να τοποθετηθεί ως προς τις δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της Moderna, Στεφάν Μπανσέλ, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα προέβλεψε ότι η πανδημία «θα τελειώσει μέσα στον επόμενο χρόνο». Ο Μπανσέλ υποστήριξε μάλιστα, πως οι πολίτες είτε θα εμβολιαστούν και θα έχουν έναν καλό χειμώνα είτε διαφορετικά, το πιο πιθανό σενάριο είναι να νοσήσουν και ενδεχομένως να χρειαστεί να νοσηλευτούν και στο νοσοκομείο.

Απαντώντας ο Μπουρλά ανέφερε: «Συμφωνώ με την άποψη ότι μέσα σε ένα χρόνο θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονική ζωή» προσθέτοντας ωστόσο, πως «αυτό δεν σημαίνει πως νέες μεταλλάξεις θα πάψουν να μας απασχολούν». Τόνισε μάλιστα, πως η Covid-19 με την πάροδο του χρόνου, πιθανότατα να εξελιχθεί σε μια εποχική γρίπη η οποία θα απαιτεί ετήσιο εμβολιασμό για την αντιμετώπιση των νέων μεταλλάξεων που θα εμφανίζονται από εδώ και στο εξής σε ολόκληρο τον κόσμο. «Νομίζω ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι οι ετήσιοι εμβολιασμοί. Αλλά δεν το γνωρίζουμε πραγματικά. Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τα δεδομένα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου