Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Θείος του δολοφόνου της Ρόδου: «Και γω 9 χρόνια έτρωγα ξύλο από γυναίκα

 Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021

Δεν είστε όλες οι γυναίκες θύματα, δεν είστε όλες άγγελοι. Είστε κι εσείς που απέξω είστε κούκλες και από μέσα είστε… μια άλλη λέξη»

Ο θείος του δολοφόνου της Ρόδου προσπαθεί να αγιοποιήσει τον ανιψιό του και ζητάει «σύλλογο για κακοποιημένους άντρες».

Μετά το «δεν είστε όλες οι γυναίκες θύματα, δεν είστε όλες άγγελοι. Είστε κι εσείς που απέξω είστε κούκλες και από μέσα είστε… μια άλλη λέξη», ο θείος του γυναικοκτόνου, για τον οποίο καλό θα ήταν να επέμβει ο εισαγγελέας με όλα αυτά που λέει δημόσια, είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», πως «είμαστε χριστιανική οικογένεια» και επιτέθηκε στα μέσα ενημέρωσης για όσα αναφέρουν σχετικά με τον δολοφόνο ανιψιό του.

Είπε μάλιστα πως η πρώην σύζυγος του δολοφόνου ανιψιού του μπορεί να είχε κάνει δύο μηνύσεις, αλλά έπρεπε να είχε της είχε κάνει πρώτος γιατί ήταν… θύμα κακοποίησης.

Ερωτηθείς, γιατί ότι ο ανιψιός του σκότωσε τη Δώρα, απάντησε: «Δεν θα απαντήσω εγώ για τη Δώρα, εγώ βγήκα να μιλήσω για το ποιόν του ανιψιού μου» και συμπλήρωσε:

«Όταν ένας άνδρας, δεν κρίνω, μην παρεξηγηθώ, έχει σκοτώσει μια γυναίκα λέτε ‘γυναικοκτονία’, όταν ένας άνδρας δολοφονηθεί, λέτε ο ‘κακοποιητής’ και ‘απελευθερώθηκε’.

Υπάρχει σύλλογος για κακοποιημένους άνδρες;».

Ο ίδιος είπε μάλιστα πως επί 9 χρόνια έτρωγε ξύλο από γυναίκα με τη Ζήνα Κουτσελίνη να λέει: «Έτσι εξηγείται αυτό το μίσος για τις γυναίκες».

Πηγή: gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου