Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Ένας άνδρας επιχείρησε να εισβάλει στο πιλοτήριο πτήσης JetBlue το βράδυ της Τετάρτης

  Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Man attempts to storm cockpit, strangles and kicks flight attendant

Ένας άνδρας επιχείρησε να εισβάλει στο πιλοτήριο πτήσης JetBlue το βράδυ της Τετάρτης και στη συνέχεια προχώρησε στο να κλωτσήσει και να πνίξει μέλη του πληρώματος πτήσης, σύμφωνα με ένορκη κατάθεση του FBI.

Με λίγο πάνω από μία ώρα να απομένει της πτήσης από τη Βοστώνη στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο, ο άνδρας προσπάθησε να κάνει ένα τηλεφώνημα και "θύμωσε για την ανυπακοή της κλήσης", δήλωσε ένας αεροσυνοδός στο FBI. Τριάντα λεπτά αργότερα φέρεται να έσπευσε προς το πιλοτήριο, φωνάζοντας στα ισπανικά και στα αραβικά να πυροβοληθούν.

Μια αεροσυνοδός κατάφερε να επαναφέρει τον άνδρα στο καθιστικό των επιβατών μέχρι που ένας πιλότος αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα του καταστρώματος πτήσης.

 the flight crew, according to an FBI affidavit.

Στο περιστατικό, το οποίο αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το Daily Beast, ο απείθαρχος επιβάτης άρπαξε την αεροσυνοδό από το κολάρο και τη γραβάτα του με το ένα χέρι και τοποθέτησε το άλλο του χέρι στο εναέριο διαμέρισμα σε μια προσπάθεια να αποκτήσει πλεονέκτημα πριν κλωτσήσει την αεροσυνοδό στο στήθος, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση.

Καθώς φέρεται να επιτέθηκε στο πλήρωμα, φώναξε ξανά στον πιλότο να τον πυροβολήσει.

"Ενώ φώναζε, κρατούσε ακόμα την αεροσυνοδό jetblue από τη γραβάτα τους", ανέφερε η ένορκη κατάθεση. "Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη σύσφιξη της γραβάτας και τελικά εμπόδισε την αεροσυνοδό JetBlue να αναπνεύσει."

© Joe Raedle/Getty ImagesA JetBlue plane prepares to take off from the Fort Lauderdale-Hollywood International Airport on July 16, 2020, in Fort Lauderdale, Fla.

Τελικά έξι ή επτά μέλη του πληρώματος κατάφεραν να αποκτήσουν τον έλεγχο του άνδρα χρησιμοποιώντας εύκαμπτες χειροπέδες. Ωστόσο, ο άνδρας βγήκε από το πρώτο ζευγάρι ευέλικτες χειροπέδες και το πλήρωμα χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει τέσσερις επεκτάσεις ζώνης ασφαλείας, ένα νέο ζευγάρι εύκαμπτες χειροπέδες και μια ομοιόμορφη γραβάτα στον αυχένα για να τον συγκρατήσει σε ένα κάθισμα.

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Σαν Χουάν όπου ο άνδρας συνελήφθη. Τώρα Ο επιβάτης αντιμετωπίζει κακουργηματικές κατηγορίες για παρέμβαση σε πλήρωμα πτήσης.

Μόνο αυτό το έτος, περισσότερα από 4.300 απείθαρχα περιστατικά επιβατών έχουν αναφερθεί στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Το JetBlue δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα του ABC News για σχολιασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου