Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Μπένος – Οσο είμαι εδώ δεν θα μπει καμία ανεμογεννήτρια στη Βόρεια Εύβοια

 Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2021

O Σταύρος Μπένος ενημέρωσε την Επιτροπή Προστασίας του Περιβάλλοντος για το πρόγραμμα ανάπτυξης και ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας.

Μπένος – Οσο είμαι εδώ δεν θα μπει καμία ανεμογεννήτρια στη Βόρεια Εύβοια | tovima.gr

Διαβεβαιώσεις ότι όσο ο ίδιος βρίσκεται στη θέση του υπευθύνου Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας δεν θα τοποθετηθεί καμία ανεμογεννήτρια, έδωσε στη Βουλή ο Σταύρος Μπένος.

«Η κυβέρνηση έπραξε άριστα που αποφάσισε να σταματήσει ένα λάθος που είχε γίνει από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας», είπε και πρόσθεσε:«Όσο θα είμαι εγώ εκεί και μέχρι να ολοκληρωθεί το σχέδιό μου, δεν θα μπει καμία ανεμογεννήτρια».

Το πρόγραμμα

Ενημερώνοντας την Επιτροπή Προστασίας του Περιβάλλοντος για το πρόγραμμα ανάπτυξης και ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας, ο κ. Μπένος επεσήμανε ότι το πρόγραμμα για την Εύβοια δεν είναι μόνο ανθρωποκεντρικό, δεν είναι μόνο φιλοπεριβαλλοντικό, είναι ολιστικό, ενώ το σχέδιο ανασυγκρότησης ξεκινάει από «λευκή κόλλα».


Σε άλλο σημείο της τοποθετήσης της του ανέφερε πως θα περιστοιχίζεται από εθελοντές και πως όλες οι μελέτες θα προέλθουν από δωρητές και χορηγίες και θα δοθούν δωρεάν στην κυβέρνηση.

Δεν έχω θώκους, δεν έχω αμοιβές

«Δεν έχω θώκους, δεν έχω αμοιβές. Όσοι είναι δίπλα μου θα είναι εθελοντές. Ό,τι δε, προσφερθεί, με πρώτη προσφορά από το ‘Διάζωμα’ όλες τις μελέτες, όλες οι μελέτες θα προέλθουν από τον κύκλο των δωρητών, των χορηγών και των εταιρικών μελών του ‘Διαζώματος’ και θα δοθούν δωρεάν στην κυβέρνηση. Όλες οι μελέτες για την ανασυγκρότηση της Εύβοιας. 

Ό,τι προκύψει από εμάς, θα προκύψει με τρόπο μονοσήμαντο. Από την αρχή που ξεκίνησε το ‘Διάζωμα’, είπαμε ότι ποτέ δεν θα πάρουμε χρήματα από το κράτος, ποτέ από την ΕΕ, οι πόροι είναι μονάχα ιδιωτικοί και προέρχονται από τα μέλη μας», είπε. 

Εντός του Οκτωβρίου θα γίνει η ανάθεση των πρώτων 10 θεματικών μελετών, στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την αναγέννηση, ανάπτυξη και ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου