Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Φώτης Ντουλός: Στο σπίτι του αφότου πλήρωσε εγγύηση για τη δολοφονία της συζύγου του


Ο εκατομμυριούχος ομογενής Φώτης Ντούλος επέστρεψε στο σπίτι του το βράδυ της Πέμπτης 9 Ιανουαρίου, λίγες ώρες αφότου καταδικάστηκε μαζί με τη σύντροφο του Michelle Troconis με εγγύηση καθώς είχαν βρεθεί ένοχοι για τη δολοφονία της συζύγου του, Τζένιφερ.

Η σύντροφος του εκατομμυριούχου οδηγήθηκε κατευθείαν στο νοσοκομείο αφότου έγινε γνωστή η ποινή τους, χωρίς όμως να διευκρινιστούν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.
Ο Ντούλος έφθασε στο υπερπολυτελές σπίτι του στο Κοννέκτικατ, συνοδευόμενος από δύο αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, παραπονέθηκε που στην είσοδο τον περίμεναν φωτογράφοι και δημοσιογράφοι.
Ο 52χρονος επέστρεψε στο σπίτι του αφού πλήρωσε 6 εκατομμύρια δολάρια.
Οι δυο τους συνελήφθησαν μετά την εξαφάνιση της πρώην συζύγου του.
Τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν τον επιχειρηματία δεμένο πισθάγκωνα, να εξέρχεται από το κτίριο της Αστυνομίας του Κονέκτικατ.
Λίγο μετά τις 11 το πρωί, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του επιχειρηματία στο σπίτι του και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για το φόνο και την απαγωγή της πρώην συζύγου του.
Οι τοπικές αρχές κατάσχεσαν από το σπίτι του και ένα τσεκούρι ως πιθανό αποδεικτικό στοιχείο σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης.
Ο Φώτης Ντούλος εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου όπου άκουσε τον δικαστή να ορίζει την εγγύηση του στο αστρονομικό ποσό των 6 εκατομμυρίων δολαρίων.
Για την ίδια υπόθεση, οι αρχές έχουν προχωρήσει σε δυο ακόμα συλλήψεις. Η σύντροφος του επιχειρηματία συνελήφθη επίσης και κατηγορείται για συνομωσία και διάπραξη φόνου αλλά και ο δικηγόρος και στενός φίλος του επιχειρηματία, Κεν Μαγουίνι συνελήφθη και επίσης κατηγορείται για συνωμοσία.
Η εμπλοκή του Κεν Μαγουίνι στην υπόθεση προέκυψε μετά την αποκάλυψη λεπτομερειών από τη δράση του τις μέρες πριν την εξαφάνιση της Μισέλ. Σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης που μετέδωσε το δελτίο του CNN και αναμετάδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, ο Μαλγουίνι είχε πρόσβαση σε μια ιδιωτική λέσχη σκοποβολής όπου ένας ρηχός τάφος, ένα πλαστικό κάλυμμα και σάκοι με άσβεστο βρέθηκαν από κυνηγούς, λίγο πριν την εξαφάνιση.
Όπως ανέφερε στο ίδιο δίκτυο η δικηγόρος Μίστι Μάρις, η Αστυνομία έπαιζε το παιχνίδι της αναμονής. «Φαίνεται πως η αστυνομία έκανε υπομονή και έπαιζαν το παιχνίδι της αναμονής. Προσπαθούσαν πραγματικά να εντοπίσουν τα αποδεικτικά στοιχεία, ώστε όταν θα έρθουν οι κατηγορίες, να μπορέσουν να τις στηρίξουν.
Παρά τη σύλληψη του ο Φώτης Ντούλος υποστηρίζει την αθωότητα του ενώ το πτώμα της Τζένιφερ Ντούλος δεν έχει βρεθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου