Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020

Μία επιτυχία για τον Ελληνισμό της Βοστώνης


Μετά από αίτημα του Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας το βράδυ της 25ης Μαρτίου του 2020 το Δημαρχείο της Βοστώνης θα φωταγωγηθεί με τα χρώματα της Ελλάδας, μπλέ και άσπρο!  

Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά, και με το γεγονός ότι την Παρασκευή, 24 Απριλίου, 2020, μόλις 2 ημέρες πριν την Ελληνική παρέλαση, όπου θα υψωθεί η Ελληνική Σημαία στον ιστό έξω από το Δημαρχείο λέει πολλά.  

Εσύ όμως πρέπει να είσαι εκεί για να πούμε όλοι μαζί ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμαρχο και στο προσωπικό του Δημαρχείου της Αθήνας της Αμερικής.  

Γιά τον Ελληνισμό, για την Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου