Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Οι Λάκωνες της Βοστώνης έκοψαν τη Βασιλόπιτα την περασμένη Κυριακή



Στο εστιατόρια Angelica που βρίσκεται στο βόρειο προάστειο της Βοστώνης τα ενωμένα λακωνικά Σωματεία έκοψαν τη Βασιλόπιτα.

Παρευρέθηκαν Λάκωνες από διάφορα Λακωνικά Σωματεία όπως: Λογγανίκο, Λάκωνες Βοστώνης, Λάκωνες του Lowell, Σύλλογος Βασαρά.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και έκαναν χαιρετισμό η Πρόξενος κ. Μιρέλλα Κουκούτσι, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς, ο Αντιπρόεδρος της Πανλακωνικής κ. Φώτης Κόκκοτος, ο πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γεώργιος Δημόπουλος και άλλοι αξιωματούχοι Συλλόγων.
Το φλουρί της Βασιλόπιτας κέρδισε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Β. Καυκάς, ενώ και σε κάθε τραπέζι ήταν μία βασιλόπιτα.

Σε κάποιο σημείο οι περισσότεροι των παρευρισκόμενων ήταν στο χορό.

Να σημειώσουμε ότι ο Πρόεδρος των Λακώνων Βοστώνης κ. Ιωάννης Πατουχέας δεν άφησε σε κανένα σημείο να φανεί το πένθος που είχε και είναι βαρύ αφού την Τετάρτη απεβίωσε ο αδελφός του στην Ελλάδα.  

«Παρά το πένθος μου θεώρησα σκόπιμο να μην αναβάλουμε την εκδήλωση» είπε ο κ. Πατουχέας ο οποίος για πολλά χρόνια είναι στα Ομογενειακά και έχει διατελέσει Α’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου