Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Οι διάλογοι-φωτιά που τον εμπλέκουν με τη μαφία των φυλακών


Το ερώτημα είναι μήπως είναι πολιτική σκοπιμότητα;
Κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα από το 2014 – Τι αναφέρει ο δικηγόρος του γνωστού ποινικολόγου
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της μαφίας των φυλακών, καθώς το απόγευμα, όπως αποκάλυψε το Open TV, συνελήφθη μετά της κατάθεσή του στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ο γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος, Αλέξανδρος Λυκουρέζος.
Ένταλμα εκδόθηκε και για τον δικηγόρο Θεόδωρο Παναγόπουλο, Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV, η σύλληψη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου έγινε σήμερα το μεσημέρι στις 14:30 στην οδό Πανεπιστημίου. Ο γνωστός ποινικολόγος βρισκόταν σε ένα εστιατόριο, όπου τον εντόπισε η Αντιτρομοκρατική και τον συνέλαβε.
Είχε εκδοθεί ήδη το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση από το 2014 και για απόπειρα εκβιασμού. Είναι ακριβώς οι ίδιες κατηγορίες που βαραίνουν και τον δικηγόρο που είναι ήδη προφυλακισμένος για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών. Ο κ. Λυκουρέζος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή σε όλες αυτές τις κατηγορίες, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.
Διάλογοι – φωτιά για τη μαφία των φυλακών
O κοριός έχει καταγράψει τους κακοποιούς να μιλούν μεταξύ τους και να αναφέρονται και στο μικρό όνομα του κ. Λυκουρέζου:
«Μπράβο η κοπέλα, γιατί αυτή μου έχει ζητήσει εμένα 5.000 και εμείς έχουμε δώσει μόνο 1.700… Μου λέει ότι πρέπει να είσαι εκεί παρών, γιατί θα μιλήσουν και ο Αλέξανδρος και ο Γιώργος. (είναι τα ονόματα των δύο ποινικολόγων) Και εκεί σε κάποια φάση θα πρέπει να σηκωθώ εγώ για να πω τα λόγια μου. Κατάλαβες;»
Σε άλλο διάλογο γίνεται η εξής αναφορά:
«Ότι ο κ. Αλέξανδρος ζήτησε 2.000, γιατί έχει ανάγκη για 2.000, εγώ ζήτησα πέντε, εσύ ζήτησες τρία. Τώρα εντάξει, εγώ που είμαι Αλβανός, θα το πιστέψετε ότι ζητήσαμε πέντε εκατομμύρια, γιατί είπα λάθος πέντε χιλιάρικα. Πέντε εκατομμύρια. Και ο Αλέξανδρος έχει ανάγκη για δύο εκατομμύρια;»

Δείτε αναλυτικά στο ρεπορτάζ του Open TV:
Πηγές: ethnos.gr, OPEN TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου