Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 13 Απριλίου 2019

Επιταγή της Πανηπειρωτικής ΗΠΑ στις αδερφές του Κωνσταντίνου Κατσίφα


Σάββατο, 13 Απριλίου, 2019Στιγμιότυπο από την εκδήλωση. Φωτογραφία: Πανηπειρωτική Ομοσπονδία ΗΠΑ.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας των ΗΠΑ, Νίκολας Γκέιτζ (Nicholas Gage) παρέδωσε επιταγή στις αδελφές του Κωνσταντίνου Κατσίφα κατά τη διάρκεια δεξίωσης στα γραφεία της Ομοσπονδίας.
Στο παραπάνω στιγμιότυπο από δεξιά προς αριστερά διακρίνονται: Δημήτριος Τσούμπανος, πρώην πρόεδρος της Πανηπειρωτικής, Χάιδω Μπράτση, θεία των αδελφών Κατσίφα, Ευάγγελος Σακελαράκης, σύζυγός της Ανθούλας Κατσίφα, Ανθούλα Κατσίφα, Νίκολας Γκέιτζ, Ερμιόνη Κατσίφα, ο θείος της, Ευάγγελος Μπράτσης, Τιμολέων Γεωργίου -σύντροφος της Ερμιόνης και Θωμάς Βρακάς, πρώην πιλότος της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου