Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου, 2019


  • Πύργος: Σε ύφεση η φωτιά κοντά στη λίμνη Καϊάφα. Σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, κοντά στη λίμνη Καϊάφα, στην Ηλεία. .
  • Επίθεση σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι . Άγνωστοι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους επιτέθηκαν σε σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών στο Περιστέρι, προκαλώντας, σύμφωνα με μαρτυρίες, τραυματισμούς και σοβαρές υλικές ζημιές. .
  • Πάιατ: Νέες προοπτικές και ευκαιρίες ανάπτυξης για την ελληνική Μακεδονία. «Η περασμένη χρονιά είχε να κάνει με τη συνέχιση της θεμελίωσης του αμερικανικού επενδυτικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα. Τώρα αυτά τα θεμέλια είναι πιο δυνατά από ποτέ, ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα», ανέφερε ο Αμερικανός πρέσβης, υπογραμμίζοντας τον σημαντικό ρόλο της Θεσσαλονίκης. .
  • Τα μηνύματα που κλείδωσαν το ραντεβού με μαφία και θάνατο στον Νέο Κόσμο. Το συμβόλαιο θανάτου εκτελέστηκε τον Ιούνιο του 2017. .
  • Αποκάλυψη ΣΚΑΪ: Λουκέτο κάθε βράδυ στο A.T. Θρακομακεδόνων. Οι κάτοικοι δηλώνουν απροστάτευτοι και έχουν μισθώσει ιδιωτική εταιρεία φύλαξης ώστε να κάνει περιπολίες καθώς οι ληστές αλωνίζουν κάθε μέρα. .
Κόσμος
  • Ντούκε: Ο νεκρός ηγέτης των FARC συνδεόταν με την κυβέρνηση Μαδούρο. Ο επικεφαλής μιας ομάδας αποστατών της πρώην οργάνωσης ανταρτών FARC ο οποίος σκοτώθηκε σε επιχείρηση του στρατού της Κολομβίας το Σαββατοκύριακο συνδεόταν με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, υποστήριξε ο Kολομβιανός πρόεδρος Ιβάν Ντούκε τη Δευτέρα. .
  • Η Ομάδα της Λίμας προτρέπει τον στρατό να στοιχηθεί πίσω από τον Γκουαϊδό. Οι χώρες της λεγόμενης Ομάδας της Λίμας προέτρεψαν τη Δευτέρα τον στρατό της Βενεζουέλας να στοιχηθεί πίσω από τον αντιπολιτευόμενο πολιτικό Χουάν Γκουαϊδό, αυτοανακηρυγμένο μεταβατικό πρόεδρο, καλώντας να υπάρξει αλλαγή καθεστώτος «χωρίς χρήση βίας» στη χώρα αυτή. .
  • Ο Τραμπ όρισε υποψήφιο υπουργό Εσωτερικών τον Ντέιβιντ Μπέρνχαρντ. Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε σήμερα ότι όρισε τον Ντέιβιντ Μπέρνχαρντ, πρώην λομπίστα στον τομέα της ενέργειας, υποψήφιο υπουργό Εσωτερικών. .
  • Γναθοχειρουργός κατηγορείται ότι κακοποιούσε αναίσθητες ασθενείς του. Τα τουλάχιστον τέσσερα θύματα του γιατρού στο Γουίλμινγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν 17 έως 21 ετών. .
  • Αποκλείει ο Μπαρνιέ οποιαδήποτε επαναδιαπραγμάτευση της Brexit συμφωνίας. Εκπρόσωπος της βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι τόνισε σήμερα ότι η βρετανική κυβέρνηση επικεντρώνεται στη διαμόρφωση προτάσεων για το Brexit που θα μεταβιβάσει στους ευρωπαίους διαπραγματευτές στις Βρυξέλλες για να προωθήσει την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου». .
Πολιτική
  • Λεβέντης: Γράφεται μαύρη σελίδα για τη χώρα. «Ζούμε εποχές παρακμής» δήλωσε, μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματός του και στην κοπή πίτας της Α' Αθήνας, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. .
  • Μητσοτάκης: Πλήρης και απόλυτη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου. Ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την προσωπική του δέσμευση για την πλήρη και απόλυτη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, μιλώντας σήμερα στην κεντρική εκδήλωση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. .
  • ΝΔ: Δεκανίκια του Τσίπρα δίνουν εν λευκώ και αντισυνταγματικά την ψήφο τους. Η κυβέρνηση κατάφερε να διασφαλίσει 151 έδρες χάρη στην στήριξη τεσσάρων ανεξάρτητων βουλευτών και δύο εδρών των ΑΝΕΛ, προκαλώντας θυελλώδεις αντιδράσεις στους κόλπους της αντιπολίτευσης. .
  • Καμμένος: Μου παίρνουν αντιδημοκρατικά την ΚΟ. Στο Επιστημονικό Συμβούλιο παραπέμφθηκε το τι μέλλει γενέσθαι με την ΚΟ των ΑΝΕΛ. .
  • Στις 151 έδρες η κυβέρνηση με προσχώρηση λάιτ έξι βουλευτών. Οι επιστολές. Κώστας Ζουράρις, Έλενα Κουντουρά, Σπύρος Δανέλλης, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Κατερίνα Παπακώστα και Βασίλης Κόκκαλης στηρίζουν την κυβέρνηση χωρίς να εντάσσονται στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. .
Οικονομία
  • Σύσκεψη στο Μαξίμου για τα κόκκινα δάνεια ενώ περιμένουν οι θεσμοί. Οι θεσμοί περιμένουν αναλυτικές προτάσεις για τα «κόκκινα» δάνεια και το καθεστώς που θα διαδεχτεί τον νόμο Κατσέλη. .
  • ΟΟΣΑ: 29η σε σύνολο 36 κρατών στην παραγωγικότητα εργασίας η Ελλάδα- infgr. Κάτω από την Ελλάδα βρίσκονται η Πολωνία, η Εσθονία, η Νότια Κορέα, η Λετονία, η Ουγγαρία, η Χιλή και το Μεξικό. .
  • Αυτοί είναι οι έξι υποψήφιοι διάδοχοι του Ντράγκι για την προεδρία της ΕΚΤ. Η θητεία του προέδρου της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι λήγει στα τέλη Οκτωβρίου, αλλά ήδη έξι τραπεζίτες εμφανίζονται ως οι πιθανοί διάδοχοί του. .
  • Νίκος Χουντής: Zητά ενημέρωση από Ντράγκι για πιθανή νέα ανακεφαλαιοποίηση . Ο Νίκος Χουντής, ζητά από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να του απαντήσει εάν «μπορεί να αποκλείσει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο μιας νέας ανακεφαλαιοποίησης που θα αναγκαστεί να πληρώσει ο ελληνικός λαός» .
  • Σταθερά τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας με πρωτοβουλία της ΡΑΕ . Σταθερά τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας που δεν θα μεταβάλλονται όταν αλλάζουν τα στοιχεία του κόστους, θα υποχρεωθούν να παρέχουν στους καταναλωτές χαμηλής τάσης - νοικοκυριά, επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις - οι προμηθευτές ρεύματος με παρέμβαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας. .
Αθλητισμός
  • Πρέμιερ Λιγκ: Νέα «γκέλα» για Λίβερπουλ. Ούτε στο «London Stadium» κατάφερε να νικήσει η Λίβερπουλ, καθώς η Γουέστ Χαμ την υποχρέωσε σε ισοπαλία 1-1. .
  • NBA: Παίκτης της εβδομάδας ξανά στην Ανατολή ο Γιάννης. Αυτή ήταν η 6η φορά στο φετινό πρωτάθλημα που ο Greek Freak λαμβάνει τη συγκεκριμένη τιμή. .
  • Κορυφώνονται οι επαφές Λέικερς και Πέλικανς για Ντέιβις, δύσκολο για Μπακς. .
  • Στο πλευρό του Θίοντορ η ΑΕΚ καταδικάζει τη ρατσιστική επίθεση εναντίον του. Η ΚΑΕ ΑΕΚ αντέδρασε επισήμως στο ρατσιστικό σχόλιο που έγινε στα social media κατά του Τζόρνταν Θίοντορ και της Τουρκάλας συντρόφου του. .
  • ΗΠΑ: Ο Ντόντσιτς βρήκε τον... δίδυμο αδελφό του (φωτό - βίντεο). Ένας φίλαθλος με εντυπωσιακή ομοιότητα με τον Λούκα Ντόντσιτς εμφανίστηκε μπροστά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου