Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου, 2019

  • Σμήνος πουλιών προκάλεσε τροχαίο στη Φθιώτιδα . Ο οδηγός του αυτοκίνητου που ακολουθούσε δεν πρόλαβε να σταματήσει, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο αυτοκίνητο που είχε ακινητοποιηθεί .
  • Επίθεση κουκουλοφόρων στα ΕΛΤΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Λόγω της επίθεσης το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ παρέμεινε κλειστό. .
  • Μεθυσμένος οδηγός σε «τρελή» πορεία στα Χανιά. Έπεφτε στα προστατευτικά κάγκελα του δρόμου .
  • Θεσσαλονίκη: Εξουδετερώθηκε οπλοβομβίδα από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ένας πολίτης εντόπισε την οπλοβομβίδα κοντά στην ακτή και ειδοποίησε το Λιμενικό. .
  • Μογκερίν: Αξιοθαύμαστο επίτευγμα η ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ. «Ήμουν ευτυχής να βρίσκομαι εκεί για πρώτη φορά με την υπουργό Άμυνας της Βόρειας Μακεδονίας να κάθεται δίπλα μου» τόνισε χαρακτηριστικά η Ύπατη εκπρόσωπος της ΕΕ. .
Κόσμος
  • Στραγγάλισαν ιταλοπακιστανή γιατί αρνήθηκε να παντρευτεί– Οργή στην Ιταλία . Οι συγγενείς της κοπέλας στο Πακιστάν που ήταν ύποπτοι για τη δολοφονία απαλλάχθηκαν από την κατηγορία της δολοφονίας
  • Διορία 15 ημερών σε απογόνους Φράνκο για το που θα ταφούν τα λείψανα του. Η υπουργός Δικαιοσύνης Ντολόρες Ντελγκάδο είπε ότι δόθηκε στην οικογένεια αυτή η 15μερη προθεσμία "για να αποφασίσει πού θα ταφούν τα λείψανα". .
  • Χαράρε:Χάνονται ελπίδες για σχεδόν 70 παγιδευμένους εργάτες σε χρυσωρυχεία. Οι διασώστες που έσπευσαν στην περιοχή του χρυσορυχείου δυτικά της Χαράρε, ήλπιζαν πως θα ξεκινήσουν την επιχείρηση διάσωσης, σήμερα το απόγευμα ωστόσο ο όγκος των υδάτων εντός του χρυσωρυχείου, καθυστερεί την εξέλιξη της επιχείρησης. .
  • Παράπονο Τραμπ: Μου αξίζει το Νόμπελ Ειρήνης, αλλά δεν θα μου το δώσουν. "Το έδωσαν στον Ομπάμα. Δεν ήξερε ούτε καν γιατί το κέρδισε. Ήταν (πρόεδρος) για περίπου 15 δευτερόλεπτα και πήρε το Νόμπελ. Είπε: Ω, γιατί το κέρδισα;" .
  • Το χρίσμα από Ρεπουμπλικανούς θέλει ο πρώην κυβερνήτης Μασαχουσέτης (vid). Ο Γουέλντ φαίνεται ότι θέλει να εκμεταλλευτεί τη δυσαρέσκεια των μετριοπαθών και των ανεξαρτήτων αλλά και εκείνων που τηρούν ακόμη την "παραδοσιακή" γραμμή του κόμματος ιδίως απέναντι στη Ρωσία. .
  • Στραγγάλισαν ιταλοπακιστανή γιατί αρνήθηκε να παντρευτεί– Οργή στην Ιταλία . Οι συγγενείς της κοπέλας στο Πακιστάν που ήταν ύποπτοι για τη δολοφονία απαλλάχθηκαν από την κατηγορία της δολοφονίας .
Πολιτική
  • Ποτάμι: Μάνατζερ των μεταγραφών Ψαριανού – Αμυρά στη ΝΔ ο Γεωργιάδης. Με καλωσόρισμα του Άδωνι Γεωργιάδη ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία με τη Νέα Δημοκρατία ο Γρηγόρης Ψαριανός, σχολιάζει σε ανακοίνωση το Ποτάμι. .
  • Οι μεταγραφές από το ΠΑΣΟΚ που έγιναν υπουργοί και βουλευτές στον ΣΥΡΙΖΑ. Πέρα από νοοτροπίες και συμπεριφορές όμως πόσο «νέος» είναι πραγματικά ο ΣΥΡΙΖΑ μια και είναι «μπολιασμένος» με κορυφαίους πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ; Ή μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ… Πασοκοποιήθηκε; .
  • Αναθεώρηση: Ποιοι οι «αντάρτες» του ΣΥΡΙΖΑ στις κυβερνητικές προτάσεις -pic. «Όχι» από Κοτζιά, Κοντονή, Βάκη, Φίλη και Κασιμάτη στην άμεση εκλογή ΠτΔ από το λαό και «παρών» στη θρησκευτική ουδετερότητα που πέρασε με στήριξη ανεξάρτητων. .
  • Όταν ο Θάνος Μωραΐτης κατακεραύνωνε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ . Ως ένας από τους πιο σκληρούς επικριτές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εμφανιζόταν μέχρι πρότινος με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο νέος υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Θάνος Μωραΐτης. .
  • Παπακώστα: Η Γεννηματά δεν δίνει απαντήσεις για τα «μαύρα ταμεία» του ΠΑΣΟΚ. "Μέχρι αυτή την ώρα η κ. Γεννηματά παραμένει άφωνη, όσο άφωνα είναι και τα ψάρια" .
Οικονομία
  • Βαρουφάκης: Δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτά που έχει ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ . "Θέλετε ερημοποίηση εντός του ευρώ ή το Grexit;" διερωτήθηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών .
  • Πτώση στα έσοδα από τον πρώτο μήνα του 2019. Μειωμένα κατά 158 εκατ. ευρώ σε σχέση με τον στόχο εμφανίστηκαν τα έσοδα του Δημοσίου, σύμφωνα με τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού. Παράλληλα το πρωτογενές πλεόνασμα διαμορφώνεται στα 603 εκατ. ευρώ εξαιτίας της συγκράτησης των δαπανών. .
  • Συνάντηση Τσακαλώτου με τραπεζίτες για κόκκινα δάνεια και capital controls. Συνάντηση με τους διευθύνοντες συμβούλους των τεσσάρων συστημικών τραπεζών και τη γενική γραμματέα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ), είχε στο υπουργείο Οικονομικών ο υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος+ .
  • Ρεκόρ εισπράξεων από κατασχέσεις και ρυθμίσεις για την ΑΑΔΕ. Οι φορολογούμενοι που υφίστανται σε αναγκαστικά μέτρα είσπραξης αυξήθηκαν κατά 118.000 σε σχέση με το 2017. .
  • Έκκληση Λαγκάρντ για οικονομική σύγκλιση Βορρά - Νότου. Η Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ απεύθυνε έκκληση προς την Ευρώπη να επιδιώξει εκ νέου την οικονομική σύγκλιση μεταξύ Βορρά και Νότου, η οποία αφέθηκε στην άκρη στην προσπάθεια διάσωσης της Ευρωζώνης. .
Αθλητισμός
  • Σοκ στον Ολυμπιακό, τρεις εβδομάδες εκτός ο Σπανούλης!. Πλήγμα στον Ολυμπιακό με τον Βασίλη Σπανούλη, καθώς υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. .
  • Live από το SKAI.GR ο αγώνας Γιουνάιντεντ -Τσέλσι για το κύπελο Αγγλίας. Το ντέρμπι της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, (18/2, 21:30) για την φάση των «16» στο κύπελο Αγγλίας, θα ματαδοθεί live, από το skai.gr. .
  • Europa League: Περίπατο στη Ζυρίχη η Νάπολι. Επιτέλους νίκη για Τσέλσι. Συνειδητοποιώντας ότι το Europa League είναι ο βασικός τους στόχος πλέον στη σεζόν, οι «μπλε» έφυγαν με το 2-1 από το Μάλμε και έβαλαν θεμέλια πρόκρισης στους «16». .
  • Forbes: Ο Αντετοκούνμπο έβδομος πιο ακριβοπληρωμένος μπασκετμπολίστας. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται ανάμεσα στους πιο ακριβοπληρωμένους μπασκετμπολίστες που αγωνίζονται στο ΝΒΑ, με τον Λεμπρόν Τζέιμς να είναι ο υψηλότερα αμειβόμενος, σύμφωνα με τη σχετική κατάταξη του περιοδικού Forbes. .
Μαρτίνς: Λειτουργήσαμε υποσυνείδητα στο β' μέρος. Οπωσδήποτε νίκη με ΑΕΚ. Ικανοποιημένος -όπως είναι λογικό- από την εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο και όχι στο δεύτερο κόντρα στην Ντιναμό έμεινε ο Πέδρο Μαρτίνς, τονίζοντας ότι είναι «ανοιχτή» η πρόκριση παρά το 2-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου