Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Ο Πολάκης ομολογεί ότι πήρε καταναλωτικό δάνειο €100.000 από την Attica Bank

Υποστηρίζει ότι πήρε το δάνειο από την κρατική Attica Bank «για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του οικογενειακού και πολιτικού του βίου» αφού όπως φαίνεται δεν του φτάνει ο υπουργικός μισθός των €7.000 - Ως συνήθως υβρίζει και επιτίθεται - Δείτε τι λέει ο Παύλος Πολάκης για το δάνειο των €100.000 - Διαβάστε την απάντηση του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ


Λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης απάντησε στο κεντρικό θέμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί με τίτλο «Ο Πολάκης "έχει" και την Attica Bank», επιβεβαιώνοντας πλήρως το περιεχόμενο του δημοσιεύματος.

To «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» αποκάλυψε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κατάφερε κάτι που τα τελευταία χρόνια είναι ακατόρθωτο για τους περισσότερους Έλληνες. Πήρε δύο «σπαστά» καταναλωτικά δάνεια, συνολικού ύψους 100.000 ευρώ (με διάρκεια αποπληρωμής 15 έτη) βάζοντας δεύτερη υποθήκη το σπίτι του δυο φορές, αφού το ίδιο σπίτι βαρύνεται με ένα επιπλέον δάνειο, αρχικού ύψους 300.000 ευρώ. Τα δύο προσωπικά καταναλωτικά δάνεια ο κ. Πολάκης τα πήρε πριν από λίγες ημέρες από την Attica Bank, μια τράπεζα κρατική και με αμαρτωλό παρελθόν.


Στο ρεπορτάζ επισημάναμε ότι ένας υπουργός κατάφερε αυτό που ούτε διανοούνται οι πολίτες και θέσαμε τα αυτονόητα ερωτήματα. Αυτά που υπαγορεύει η δουλειά μας και η στοιχειώδης δημοσιογραφική έρευνα. Η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας είναι «δάκρυα και αίμα». Αφού δεν έχει κανένα στοιχείο να διαψεύσει το ρεπορτάζ καταφεύγει στην «αυτο-λύπηση». Για το πόσο δύσκολη είναι η οικονομική του κατάσταση με τα 7.000 ευρώ που εισπράττει κάθε μήνα ως υπουργός και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην καθημερινότητα.

Τι απαντά το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στον Παύλο Πολάκη

Ο κ. Πολάκης με την απάντησή του ομολογεί - επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ- ότι πριν από λίγες ημέρες πήρε προσωπικό-καταναλωτικό δάνειο από μία μικρή κρατική τράπεζα -την τράπεζα Αττικής- το πρωτοφανές για τις εποχές που ζούμε ποσό των 100.000 ευρώ, τέτοιους καιρούς που οι τράπεζες παίρνουν μόνο από κατασχέσεις λογαριασμών ακόμα και 500 ευρώ, μέχρι και σπίτια του κόσμου και φυσικά δεν δίνουν ούτε ευρώ.


Αλήθεια κ. Πολάκη, γνωρίζετε κάποιον Έλληνα πολίτη, έστω κι έναν, που να του εγκρίνει οποιαδήποτε τράπεζα όχι 100.000 ευρώ αλλά έστω και 10.000 ευρώ ως καταναλωτικό-προσωπικό δάνειο; Και μάλιστα με ενέχυρο ένα σπίτι με αντικειμενική αξία (αυτή δηλαδή που αναγνωρίζει επισήμως το κράτος) 95.000 ευρώ, δηλαδή κάτω από το ποσό του δανείου και ενώ το ίδιο σπίτι έχει «πάνω του» πρώτο ενέχυρο άλλες 300.000 ευρώ από δάνειο που έχετε πάρει στο παρελθόν (Eurobank). Ας μας απαντήσει η Attica Bank πόσα προσωπικά-καταναλωτικά δάνεια των 100.000 ευρώ έχει δώσει το 2018 και το 2019.

Στην απάντησή του ο κ. Πολάκης ισχυρίζεται ότι πήρε το δάνειο «για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του οικογενειακού και πολιτικού του βίου». Κύριε Πολάκη, αν δεν σας φτάνουν τα 7.000 ευρώ το μήνα που παίρνετε για να παριστάνετε τον υπουργό, δικό σας πρόβλημα. Κάντε καμιά άλλη δουλειά.

Οι απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά -δυστυχώς για εσάς- είναι αυτονόητες. Όλοι καταλαβαίνουν ότι το δανειάκι το πήρατε λόγω της υπουργικής σας ιδιότητας και μόνο. Και τις... κλάψες ότι «δεν σας βγαίνει» ο λογαριασμός για να ζήσετε πέστε τις στους Έλληνες πολίτες.

Κύριε Πολάκη, το πιο μεγάλο ΠΡΩΤΟ ΦΛΕΜΑ της δημόσιας ζωής είστε εσείς και δυστυχώς... πολυφαίνεστε. Διαβάστε και την Εφημερίδα των Συντακτών που σας χαρακτήρισε μόλις προχθές «σαχλαμαρόμαγκα» για όσα γράψατε προσβάλωντας τη μνήμη ενός νεκρού.

Εις ό,τι αφορά τα δικά μας, αν χρωστάγαμε στις τράπεζες και στο Δημόσιο και δεν πληρώναμε, θα μας είχατε από καιρό «μαζέψει», αλλά επειδή δεν σας κάναμε τη χάρη σκυλιάσατε (ζητούμε συγγνώμη από τα ζώα) κι εσείς κι όλο το παρεάκι του υπόκοσμου που εκπροσωπείτε.


Πείτε μας λοιπόν για το χαριστικό κρατικό δανειάκι που τσιμπήσατε κι αφήστε τα υπόλοιπα. Και «ΠΟΥΣΤΕ» κατά την προσφιλή σας έκφραση: Αντί να στριφογυρνάτε νυχτιάτικα στο facebook και στα μπουζούκια, πηγαίνετε να δείτε και τις εντατικές που γέμισαν νεκρούς από τη γρίπη.
Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου