Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Ο Τέρενς Κουίκ «έθεσε αυτόν» εκτός ΑΝΕΛ δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος

 Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου, 2018

Είναι αυτός που με «αυθάδεια» θέλησε να κακολογήσει την οργανωμένη Ομογένεια της Βοστώνης (Βουλή των Ελλήνων, Απρίλιος 2014, βλέπε πρακτικά Βουλής).  
Τα εισέπραξε όμως στο ξενοδοχείο Hilton του Logan Airport του Boston λίγο αργότερα.  
Να τον χαίρεστε.  Συγχωρούμε αλλά δεν λησμονούμε.  
Η Σύνταξη




Ο κ. Τέρενς Κουίκ. Φωτογραφία αρχείου: ΓΤΠ.

ΑΘΗΝΑ. Εκτός των Ανεξάρτητων Ελλήνων φαίνεται πως είναι ο υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ.
Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θόδωρος Τοσουνίδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Kontra Channel, κλήθηκε να σχολιάσει αν θα είναι «ενωμένη» η στάση του κόμματος  για τη Συμφωνία των Πρεσπών, είπε πως «αν εξαιρέσουμε τον κ. Κουίκ που έθεσε εαυτόν εκτός κινήματος, με όλη την τελευταία πορεία».
Ερωτηθείς για τον κ. Κουίκ, απάντησε εκ νέου: «Εθεσε εαυτόν εκτός κινήματος, παραβιάζοντας αρχές των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Τελεία». «Δεν υπάρχει καμία διαφωνία. Είναι ομόφωνη η απόφαση των Υπουργών μας, μαζί με τον Πάνο Καμμένο επικεφαλής να αποχωρήσουν και να εγκαταλείψουν τις υπουργικές καρέκλες», επεσήμανε σε σχέση με την στάση για τη Συμφωνία
Ο κ. Κουίκ είναι από τα ελάχιστα μέλη των ΑΝΕΛ, που έχουν ταχθεί ανοιχτά υπέρ της Συμφωνίας που υπέγραψαν στις Πρέσπες οι Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ, με αποτέλεσμα να αποτελεί εδώ και καιρό «ξένο σώμα» στο κόμμα του Πάνου Καμμένου.
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου