Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Ζάεφ: Μακεδονική η ταυτότητα και η γλώσσα μας. Εξέφρασε την βεβαιότητα ότι τα Σκόπια θα ενταχθούν στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.

Πέμπτη, 27 Δεκεμβριου, 2018

Αλίμονο να μην είναι βέβαιος.  Τον «έπιασαν» από το χεράκι, όπως «έπιασαν» και τους Τσιπροκοτζιάδες και… "τα έκαναν"… σκα..  



Ο υπουργός άμυνας της Ελλάδας «βροντάει» τα πόδια στους Τούρκους που έχουν έναν από τους μεγαλύτερους στρατούς του κόσμου… και μας πήρε αμπάριζα ο Ζάετς με τις σφεντόνες.  Αν είναι δυνατόν;  Και όμως είναι, δυστυχώς.  



Ας προσέξουν μη μας διαλύσουν οι "εταίροι και οι "σύμμαχοι".  Αλλά τι 

περιμένεις από μία χώρα που συνεχίζει να ζει με δανικά και οι κυβερνώντες δεν έκαναν τίποτα για αυτούς που «μαζί τα έφαγαν».  Μόνο 2-3 πήγαν στη στενή.  Οι άλλοι;  Οι αγανακτισμένοι τι έγιναν;   Ζήτω η καρέκλα!!!   Εύγε τους! 
  
Η Σύνταξη

Ζάεφ: Μακεδονική η ταυτότητα και η γλώσσα μας | tovima.gr
Η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ μας πληροφορεί ότι συνεχίζει να επιμένει στην ύπαρξη της μακεδονικής γλώσσας ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζαέφ.
Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων, υποστήριξε ότι με την συμφωνία των Πρεσπών ενισχύεται η αξιοπρέπεια της χώρας και πως πλέον κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει ούτε την ταυτότητα ούτε την γλώσσα της πΓΔΜ που είναι μακεδονική.
Παράλληλα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο Ζάεφ εξέφρασε την βεβαιότητα ότι τα Σκόπια θα ενταχθούν στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. και σημείωσε ότι θα βρεθούν οι 80 βουλευτές που απαιτούνται για την τρίτη ψηφοφορία στην Βουλή της πΓΔΜ.
«Ενισχύουμε την αξιοπρέπεια μας ως χώρα. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ούτε την ταυτότητα ούτε την γλώσσα μας που είναι μακεδονική. Ανοίγουμε τις προοπτικές μας και πιστεύω ότι η πΓΔΜ θα γίνει μέλος του ΝΑΤΟ και θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε.» είπε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ.
Οι συζητήσεις ξεκινούν στην Βουλή των Σκοπίων στις 9 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου