Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018

Ζάεφ: Μακεδονική η ταυτότητα και η γλώσσα μας. Εξέφρασε την βεβαιότητα ότι τα Σκόπια θα ενταχθούν στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.

Πέμπτη, 27 Δεκεμβριου, 2018

Αλίμονο να μην είναι βέβαιος.  Τον «έπιασαν» από το χεράκι, όπως «έπιασαν» και τους Τσιπροκοτζιάδες και… "τα έκαναν"… σκα..  Ο υπουργός άμυνας της Ελλάδας «βροντάει» τα πόδια στους Τούρκους που έχουν έναν από τους μεγαλύτερους στρατούς του κόσμου… και μας πήρε αμπάριζα ο Ζάετς με τις σφεντόνες.  Αν είναι δυνατόν;  Και όμως είναι, δυστυχώς.  Ας προσέξουν μη μας διαλύσουν οι "εταίροι και οι "σύμμαχοι".  Αλλά τι 

περιμένεις από μία χώρα που συνεχίζει να ζει με δανικά και οι κυβερνώντες δεν έκαναν τίποτα για αυτούς που «μαζί τα έφαγαν».  Μόνο 2-3 πήγαν στη στενή.  Οι άλλοι;  Οι αγανακτισμένοι τι έγιναν;   Ζήτω η καρέκλα!!!   Εύγε τους! 
  
Η Σύνταξη

Ζάεφ: Μακεδονική η ταυτότητα και η γλώσσα μας | tovima.gr
Η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ μας πληροφορεί ότι συνεχίζει να επιμένει στην ύπαρξη της μακεδονικής γλώσσας ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζαέφ.
Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων, υποστήριξε ότι με την συμφωνία των Πρεσπών ενισχύεται η αξιοπρέπεια της χώρας και πως πλέον κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει ούτε την ταυτότητα ούτε την γλώσσα της πΓΔΜ που είναι μακεδονική.
Παράλληλα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο Ζάεφ εξέφρασε την βεβαιότητα ότι τα Σκόπια θα ενταχθούν στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. και σημείωσε ότι θα βρεθούν οι 80 βουλευτές που απαιτούνται για την τρίτη ψηφοφορία στην Βουλή της πΓΔΜ.
«Ενισχύουμε την αξιοπρέπεια μας ως χώρα. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ούτε την ταυτότητα ούτε την γλώσσα μας που είναι μακεδονική. Ανοίγουμε τις προοπτικές μας και πιστεύω ότι η πΓΔΜ θα γίνει μέλος του ΝΑΤΟ και θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε.» είπε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ.
Οι συζητήσεις ξεκινούν στην Βουλή των Σκοπίων στις 9 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου