Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018

Ζάεφ: Μακεδονική η ταυτότητα και η γλώσσα μας. Εξέφρασε την βεβαιότητα ότι τα Σκόπια θα ενταχθούν στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.

Πέμπτη, 27 Δεκεμβριου, 2018

Αλίμονο να μην είναι βέβαιος.  Τον «έπιασαν» από το χεράκι, όπως «έπιασαν» και τους Τσιπροκοτζιάδες και… "τα έκαναν"… σκα..  Ο υπουργός άμυνας της Ελλάδας «βροντάει» τα πόδια στους Τούρκους που έχουν έναν από τους μεγαλύτερους στρατούς του κόσμου… και μας πήρε αμπάριζα ο Ζάετς με τις σφεντόνες.  Αν είναι δυνατόν;  Και όμως είναι, δυστυχώς.  Ας προσέξουν μη μας διαλύσουν οι "εταίροι και οι "σύμμαχοι".  Αλλά τι 

περιμένεις από μία χώρα που συνεχίζει να ζει με δανικά και οι κυβερνώντες δεν έκαναν τίποτα για αυτούς που «μαζί τα έφαγαν».  Μόνο 2-3 πήγαν στη στενή.  Οι άλλοι;  Οι αγανακτισμένοι τι έγιναν;   Ζήτω η καρέκλα!!!   Εύγε τους! 
  
Η Σύνταξη

Ζάεφ: Μακεδονική η ταυτότητα και η γλώσσα μας | tovima.gr
Η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ μας πληροφορεί ότι συνεχίζει να επιμένει στην ύπαρξη της μακεδονικής γλώσσας ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζαέφ.
Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων, υποστήριξε ότι με την συμφωνία των Πρεσπών ενισχύεται η αξιοπρέπεια της χώρας και πως πλέον κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει ούτε την ταυτότητα ούτε την γλώσσα της πΓΔΜ που είναι μακεδονική.
Παράλληλα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο Ζάεφ εξέφρασε την βεβαιότητα ότι τα Σκόπια θα ενταχθούν στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. και σημείωσε ότι θα βρεθούν οι 80 βουλευτές που απαιτούνται για την τρίτη ψηφοφορία στην Βουλή της πΓΔΜ.
«Ενισχύουμε την αξιοπρέπεια μας ως χώρα. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ούτε την ταυτότητα ούτε την γλώσσα μας που είναι μακεδονική. Ανοίγουμε τις προοπτικές μας και πιστεύω ότι η πΓΔΜ θα γίνει μέλος του ΝΑΤΟ και θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε.» είπε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ.
Οι συζητήσεις ξεκινούν στην Βουλή των Σκοπίων στις 9 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου