Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου, 2018, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ


  • Εξάρθρωση σπείρας που διακινούσε «μαϊμού» προϊόντα και ναρκωτικά στην ΑΣΟΕΕ. Όπως τόνισε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχος Γιώργος Κανέλλος κατά την παρουσίαση της υπόθεσης, κατασχέθηκαν χιλιάδες απομιμητικά προϊόντα και είδη παρεμπορίου .
  • Συνελήφθη ο δράστης της άγριας δολοφονίας στην Ομόνοια. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κίνητρα της δολοφονίας ήταν προσωπικά. .
  • Οδηγίες της ΓΓΠΠ για την επιδείνωση του καιρού. Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς προειδοποιεί μεταξύ άλλων η ΓΓΠΠ .
  • Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ. Πότε θα χιονίσει στην Αθήνα. Προειδοποίηση για επιδείνωση του καιρού από τις βραδινές ώρες της Δευτέρας, 24/12, εξέδωσε η ΕΜΥ. .
  • Νέες προσφυγές στη δικαιοσύνη για τα αναδρομικά ετοιμάζουν οι απόστρατοι. Σε νέες προσφυγές στη δικαιοσύνη αναμένεται να προχωρήσουν οι ενώσεις αποστράτων, μετά τα μειωμένα αναδρομικά που έλαβαν σε πολλές περιπτώσεις κι ενώ οι υπηρεσίες δεν έχουν ακόμα αποστείλει ενημερωτικά σημειώματα που θα εμφανίζουν τις ακριβείς περικοπές. .
Κόσμος
  • Δημοκρατικοί: Δύσκολη η λύση στην αναστολή λειτουργίας της κυβέρνησης. Τα δύο ηγετικά στελέχη των Δημοκρατικών στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών δήλωσαν σήμερα ότι είναι δύσκολη η εξεύρεση λύσης για την μερική αναστολή λειτουργίας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης (το λεγόμενο shutdown), καθώς ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επηρεάζεται από συντηρητικούς Ρεπουμπλικάνους από τη Βουλή των Αντιπροσώπων. .
  • Ετοιμάζεται ποινική δίωξη στον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική επίθεση. Ο Αμερικανός ηθοποιός Κέβιν Σπέισι πρόκειται να διωχθεί ποινικά για μια σεξουαλική επίθεση εναντίον ενός εφήβου, τον Ιούλιο του 2016, κοντά στη Βοστόνη, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα Boston Globe επικαλούμενη τον εισαγγελέα του νησιού Ναντάκετ, στη Μασαχουσέτη. .
  • Κερδισμένοι και χαμένοι μετά την αμερικανική αποχώρηση από τη Συρία. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την περασμένη εβδομάδα την απόσυρση των αμερικανικών στρατευμάτων από την εμπόλεμη Συρία, μια απόφαση που ενδέχεται να έχει απρόσμενες συνέπειες για την εξέλιξη των συγκρούσεων, στις οποίες εμπλέκονται πλείστοι τοπικοί και διεθνείς παράγοντες. .
  • Εξομολόγηση της Τατιάνα Νάφκα για τον στενό συνεργάτη του Πούτιν, Ντ.Πεσκόφ. Η εντυπωσιακή σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ, Τατιάνα Νάφκα, σε μια εκτενή της συνέντευξη στο πρακτορείο TASS μιλάει για τη δουλειά της, ως παραγωγός πλέον ενός νέου σόου στο πάγο, που θα παρουσιάσει στις 27 Δεκεμβρίου με τίτλο «Κόκκινο λουλούδι», για τον σύζυγό της, την κόρη της, την σταδιοδρομία και την ζωή της. .
  • Αφγανιστάν: 30 νεκροί σε ένοπλη επίθεση . Εικοσιέξι άμαχοι και ένας αστυνομικός σκοτώθηκαν σε μια ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε σε ένα κυβερνητικό κτίριο στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του εκπροσώπου του υπουργείου Εσωτερικών Νασράτ Ραχίμι. .
Πολιτική
  • Εκπρόσωπος Ερντογάν: Δεν θα επιτρέψουμε παράνομα τετελεσμένα. Την πάγια θέση της Άγκυρας ότι θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα της που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο στην ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο επανέλαβε ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας, Ιμπραχίμ Καλίν. .
  • Καμμένος: Θα τσακίσουμε όποιον αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία. «Όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία, την εδαφική μας ακεραιότητα και το διεθνές δίκαιο θα τον τσακίσουμε, θα τον συντρίψουμε» τόνισε ο κ. Καμμένος. .
  • Με μήνυμα στην Αλβανία οι χριστουγεννιάτικες ευχές του Κυρ. Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε σήμερα στα γραφεία του κόμματος τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τον Σύλλογο Βορειοηπειρωτών «Ομόνοια», τον Σύλλογο Κρητών «Ασή Γωνιά» και τα παιδιά του κέντρου προστασίας ανηλίκων «Φάρος του Κόσμου». .
  • Γεννηματά: Τα Χριστούγεννα ας ζεστάνουν τις καρδιές μας . «Τα Χριστούγεννα ας ζεστάνουν τις καρδιές μας με αγάπη και αισιοδοξία ιδιαίτερα για τα παιδιά», προτρέπει η Φώφη Γεννηματά. .
  • Παυλόπουλος: Μεγάλη δύναμη των Ελλήνων, η ενότητά τους (VIDEO). Μήνυμα ενότητας και πολλές ευχές για υγεία και ευημερία τη νέα χρονιά έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ακούγοντας τα παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ δεν έλειψαν και οι κρητικές μαντινάδες. .
Οικονομία
  • Έρχονται αυξήσεις στα διόδια-Πώς διαμορφώνονται οι τιμές. Αυξήσεις στο αντίτιμο των διοδίων θα τεθούν σε ισχύ από την πρώτη Ιανουαρίου του 2019, οι οποίες θα είναι μεγάλες στην Εγνατία Οδό και μικρότερες στους υπόλοιπους οδικούς άξονες που λειτουργούν με καθεστώς παραχώρησης. .
  • ΟΔΔΗΧ: Σενάρια για εκδόσεις ομολόγων 3-7 δισ. ευρώ το 2019. Σε εκδόσεις ομολόγων αξίας 3-7 δισ. ευρώ προτίθεται να προβεί το επόμενο έτος ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ), σύμφωνα με το σχέδιο που παρουσιάστηκε στους επενδυτές. .
  • Φορολοταρία Δεκεμβρίου: Πώς θα μάθετε αν είστε στους 1.000 τυχερούς . Όσοι κληρώθηκαν στη φορολοταρία θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν τραπεζικό λογαριασμό μέσω της εφαρμογής του Taxis, ώστε να τους καταβληθεί το ποσό. .
  • Υπ. Εργασίας: Δεν υπάρχουν λάθη στην επιστροφή αναδρομικών . Σημειώνει ότι η εξ ολοκλήρου καταβολή των αναδρομικών αποδεικνύεται εξάλλου από το γεγονός ότι το πόσο, ύψους 400 εκατ. ευρώ, που είχε προϋπολογισθεί για τα αναδρομικά των συνταξιούχων, κατεβλήθη στο σύνολό του την περασμένη Παρασκευή στους δικαιούχους. .
  • Νέα ρύθμιση 120 δόσεων και κούρεμα βασικής οφειλής στα ασφαλιστικά ταμεία. Οι λεπτομέρειες «θα ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα» και σκοπός του σχήματος, όπως ανέφερε, είναι «να μπορούν όσο το δυνατόν περισσότεροι οφειλέτες να ρυθμίσουν και να εξοφλήσουν τις οφειλές τους». «Θα δώσει ανάσα σε δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες»,τόνισε. .
Αθλητισμός
  • Ακόμη πέντε αθλητές ντοπέ στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Πέντε αθλητές της άρση βαρών βρέθηκαν θετικοί σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, όπως ανακοίνωσε η IWF. .
  • Επιστρέφει στην Αθήνα το Final-4 της Ευρωλίγκας!. Μετά από αρκετά χρόνια το Final-4 της Ευρωλίγκας επιστρέφει σε ελληνικό έδαφος. .
  • Μπάσκετ: Διέλυσε την ΑΕΚ με «κατοστάρα» ο Παναθηναϊκός. Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα, ο Παναθηναϊκός έκανε επίδειξη δύναμης και ξέσπασε στην ΑΕΚ, την οποία παρέσυρε με 111-79 και πέτυχε το «9 στα 9» στην Basket League. .
  • Μονοψήφιος ο Γιάννης, ήττα για τους Μπακς! (video). Άσχημη βραδιά για τον «Greek Freak» και τους Μπακς, οι οποίοι ηττήθηκαν με 94-87 από τους Χιτ στο Μαϊάμι. .
  • «Bucks express» και στη Βοστώνη. 30 πόντοι από Αντετοκούνμπο. Κακή αρχή για τους Μπακς στο παιχνίδι, με τον Γιάννη να δίνει το έναυσμα για την αντεπίθεση με ένα κάρφωμα. Τα "ελάφια" έκαναν σερί 16-0 και πήραν το προβάδισμα καταφέρνοντας να το κρατήσουν μέχρι και το τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου