Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Οξύτατη απάντηση Αγκυρας στον Νετανιάχου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Με μια ιδιαίτερα επιθετική ανακοίνωση απάντησε το Τουρκικό υπουργείο Άμυνας στις πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου.
«Απορρίπτουμε τις άτοπες, ανυπόστατες και εξωπραγματικές συκοφαντίες του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου εναντίον του τουρκικού στρατού, τις οποίες αντιμετωπίζουμε ως μία προσπάθεια εκ μέρους του να στρέψει αλλού την προσοχή από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για δωροδοκίες και τα εσωτερικά του πολιτικά προβλήματα», αναφέρεται στην ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται:
«Αυτοί που έχουν αίμα παιδιών Παλαιστινίων στα χέρια του (…) δεν έχουν το ηθικό υπόβαθρο να συκοφαντούν τον τουρκικό στρατό. Πάντοτε εγγυητής της ειρήνης, ο τουρκικός στρατός δεν έχει πλήξει ποτέ πολίτες, συμπεριλαμβανομένων παιδιών και γυναικών, και δεν έχει τέτοια φήμη.
Σε όλες τις στρατιωτικές του επιχειρήσεις και υπό τις πιο δύσκολες συνθήκες, αθώοι άμαχοι, ιστορικά, θρησκευτικά και πολιτιστικά μνημεία και το περιβάλλον είναι απρόσβλητα από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, ακόμη και όταν κοστίζουν μεγάλες καθυστερήσεις στην επίτευξη των αποστολών.
Επιχειρήσεις διεξαγόμενες στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και συμφωνιών, όπως η 'Ειρηνευτική Επιχείρηση στην Κύπρο', η μάχη απέναντι στην τρομοκρατία, η Ασπίδα του Ευφράτη  και ο Κλάδος Ελαίας, όλες πιστοποιούν  μια τέτοια δράση. Ένα μεγάλο παράδειγμα είναι οι δεκάδες χιλιάδες Κούρδοι αδελφοί μας που ζουν στην Τουρκία και στις γύρω χώρες και έχουν βρει καταφύγιο στη χώρα μας».
«Καθ’ όλη τη διάρκεια της ένδοξης ιστορίας των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, δεν υπάρχει καμία πράξη σε όλες τις αποστολές του και τις επιχειρήσεις που να επιφέρει ντροπή», προστίθεται επίσης στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου