Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου, 2018

  • Νέα πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη-Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ανατολικής και νότιας χώρας καθώς και σε περιοχές της Εύβοιας, της ανατολικής Στερεάς και της ανατολικής Πελοποννήσου με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο 400 μέτρα). .
  • Άνοιξε η λεωφόρος Αλεξάνδρας. Άνοιξε η λεωφόρος Αλεξάνδρας στο ύψος της ΓΑΔΑ, που είχε αποκλειστεί από την αστυνομία λόγω ύποπτου αντικειμένου που βρέθηκε στην περιοχή. 
  • Σε πανηγυρική και χαρμόσυνη ατμόσφαιρα εορτάσθηκε στο Σεπτό Κέντρο της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας η μεγάλη εορτή της κατά σάρκα Γεννήσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. 
  • Με χορό γιόρτασε τα Χριστούγεννα ο Μπουτάρης (VIDEO). Η Θεσσαλονίκη γλέντησε χθες την παραμονή Χριστουγέννων με το κέντρο της πόλης να μετατρέπεται σε ένα μεγάλο street party! .
  • Θανατηφόρο τροχαίο στο 32ο χιλιόμετρο της Αθηνών - Σουνίου. ΙΧ αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούσθηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που κινείτο αντίθετα. .
Κόσμος
  • Κίνα: Λεωφορείο έπεσε σε πεζούς-Τουλάχιστον 5 νεκροί. Τουλάχιστον πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους και 21 ακόμα τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο, στο οποίο είχε εκδηλωθεί πειρατεία στην ανατολική επαρχία Φουτζιάν έπεσε πάνω σε πεζούς το απόγευμα της Τρίτης (τοπική ώρα), δήλωσαν οι τοπικές αρχές. .
  • Νέα επεισόδια ξέσπασαν στην Τυνησία στην κηδεία φωτοειδησεογράφου. Νέες συγκρούσεις ξέσπασαν σήμερα ανάμεσα στην αστυνομία και διαδηλωτές στην Κασερίν (δυτικά), λίγο μετά την ταφή ενός φωτοειδησεογράφου ο οποίος αυτοπυρπολήθηκε χθες, σύμφωνα με ανταποκριτή του Γαλλικού Πρακτορείου. .
  • Γερμανία: Η αστυνομία βρήκε σημαία του Ισλαμικού Κράτους. Η γερμανική αστυνομία δήλωσε σήμερα πως βρήκε μια σημαία της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος κοντά σε ένα σημείο όπου είχαν προκληθεί ζημιές στα εναέρια σύρματα σιδηροδρομικής γραμμής στο Βερολίνο. .
  • Ευχές στα ελληνικά από τους Μιλγουόκι Μπακς. Ο Γιάννης Αντοτκούνμπο είναι το Α και το Ω στους Μιλγουόκι και αυτοί θέλοντας και μη δεν μπορούν να το ξεχάσουν. .
  • Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στο βόρειο Ιράκ. Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και 11 τραυματίσθηκαν σε έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στην πόλη Ταλ Αφάρ του βορείου Ιράκ, δυτικά της Μοσούλης. .
Πολιτική
  • Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την οικογένειά του. Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέβασε μια οικογενειακή φωτογραφία με τη σύζυγό του Μαρέβα, και τα παιδιά του Σοφία, Δάφνη και Κωνσταντίνο. .
  • Καμμένος: Θα τσακίσουμε όποιον αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία. «Όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία, την εδαφική μας ακεραιότητα και το διεθνές δίκαιο θα τον τσακίσουμε, θα τον συντρίψουμε» τόνισε ο κ. Καμμένος. .
  • Με μήνυμα στην Αλβανία οι χριστουγεννιάτικες ευχές του Κυρ. Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε σήμερα στα γραφεία του κόμματος τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τον Σύλλογο Βορειοηπειρωτών «Ομόνοια», τον Σύλλογο Κρητών «Ασή Γωνιά» και τα παιδιά του κέντρου προστασίας ανηλίκων «Φάρος του Κόσμου». .
  • Γεννηματά: Τα Χριστούγεννα ας ζεστάνουν τις καρδιές μας . «Τα Χριστούγεννα ας ζεστάνουν τις καρδιές μας με αγάπη και αισιοδοξία ιδιαίτερα για τα παιδιά», προτρέπει η Φώφη Γεννηματά. .
  • Παυλόπουλος: Μεγάλη δύναμη των Ελλήνων, η ενότητά τους (VIDEO). Μήνυμα ενότητας και πολλές ευχές για υγεία και ευημερία τη νέα χρονιά έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ακούγοντας τα παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ δεν έλειψαν και οι κρητικές μαντινάδες. .
Οικονομία
  • Έρχονται αυξήσεις στα διόδια-Πώς διαμορφώνονται οι τιμές. Αυξήσεις στο αντίτιμο των διοδίων θα τεθούν σε ισχύ από την πρώτη Ιανουαρίου του 2019, οι οποίες θα είναι      μεγάλες στην Εγνατία Οδό και μικρότερες στους υπόλοιπους οδικούς άξονες που λειτουργούν με καθεστώς παραχώρησης. .
  • ΟΔΔΗΧ: Σενάρια για εκδόσεις ομολόγων 3-7 δισ. ευρώ το 2019. Σε εκδόσεις ομολόγων αξίας 3-7 δισ. ευρώ προτίθεται να προβεί το επόμενο έτος ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ), σύμφωνα με το σχέδιο που παρουσιάστηκε στους επενδυτές. .
  • Φορολοταρία Δεκεμβρίου: Πώς θα μάθετε αν είστε στους 1.000 τυχερούς . Όσοι κληρώθηκαν στη φορολοταρία θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν τραπεζικό λογαριασμό μέσω της εφαρμογής του Taxis, ώστε να τους καταβληθεί το ποσό. .
  • Υπ. Εργασίας: Δεν υπάρχουν λάθη στην επιστροφή αναδρομικών . Σημειώνει ότι η εξ ολοκλήρου καταβολή των αναδρομικών αποδεικνύεται εξάλλου από το γεγονός ότι το πόσο, ύψους 400 εκατ. ευρώ, που είχε προϋπολογισθεί για τα αναδρομικά των συνταξιούχων, κατεβλήθη στο σύνολό του την περασμένη Παρασκευή στους δικαιούχους. 
  • Νέα ρύθμιση 120 δόσεων και κούρεμα βασικής οφειλής στα ασφαλιστικά ταμεία. Οι λεπτομέρειες «θα ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα» και σκοπός του σχήματος, όπως ανέφερε, είναι «να μπορούν όσο το δυνατόν περισσότεροι οφειλέτες να ρυθμίσουν και να εξοφλήσουν τις οφειλές τους». «Θα δώσει ανάσα σε δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες», τόνισε. 
Αθλητισμός
  • Ο Ρικ Πιτίνο είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού.Το ανακοίνωσε ο ίδιος. Ο Πιτίνο είναι ο μόνος προπονητής που οδήγησε τρία διαφορετικά κολέγια (Πρόβιντενς, Κεντάκι και Λούιβιλ) σε ημιτελικό Final Four του αμερικανικού κολεγιακού πρωταθλήματος. 
  • Ακόμη πέντε αθλητές ντοπέ στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Πέντε αθλητές της άρση βαρών βρέθηκαν θετικοί σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, όπως ανακοίνωσε η IWF. 
  • Επιστρέφει στην Αθήνα το Final-4 της Ευρωλίγκας!. Μετά από αρκετά χρόνια το Final-4 της Ευρωλίγκας επιστρέφει σε ελληνικό έδαφος. 
  • Μπάσκετ: Διέλυσε την ΑΕΚ με «κατοστάρα» ο Παναθηναϊκός. Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα, ο Παναθηναϊκός έκανε επίδειξη δύναμης και ξέσπασε στην ΑΕΚ, την οποία παρέσυρε με 111-79 και πέτυχε το «9 στα 9» στην Basket League. 
  • Μονοψήφιος ο Γιάννης, ήττα για τους Μπακς! (video). Άσχημη βραδιά για τον «Greek Freak» και τους Μπακς, οι οποίοι ηττήθηκαν με 94-87 από τους Χιτ στο Μαϊάμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου