Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Δολοφονία στη Ρόδο: Οργή του πατέρα της Τοπαλούδη κατά αστυνομικών

Τους επέρριψε ευθύνες και τους χαρακτήρισε ως «ηθικούς αυτουργούς» του εγκλήματος, επειδή -πριν από έναν χρόνο- δεν είχαν καταγράψει την καταγγελία της κόρης του για βιασμό
Ο Γιάννης Τοπαλούδης, οργισμένος, επέρριψε ευθύνες σε αστυνομικούς του νησιού, χαρακτηρίζοντάς τους «ηθικούς αυτουργούς» του εγκλήματος, επειδή πριν από έναν χρόνο, δεν είχαν καταγράψει την καταγγελία της κόρης του για βιασμό.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, κατηγόρησε τους αστυνομικούς ότι δεν έπραξαν αυτά που προβλέπονται σε ανάλογες περιπτώσεις και πως την έδιωξαν χωρίς να ενδιαφερθούν.
«Είναι δυνατόν να πάει το κορίτσι με τρεις φίλες της να καταγγείλει το γεγονός και οι αστυνομικοί… Είναι δυνατόν να είναι αυτός αστυνομικός; Να είναι γονιός; Nα μην παίρνει το τηλέφωνο του κοριτσιού; Να μην παίρνει κάποια τηλέφωνα δικά μας για να μας ενημερώσουνε; Εάν είναι δυνατόν. Οι ηθικοί αυτουργοί είναι αυτοί, αυτό να γράψετε. Ηθικοί αυτουργοί είναι αυτοί που συγκαλύπτουν και έχουν συγκαλύψει κι άλλα περιστατικά. Οι ηθικοί αυτουργοί είναι από την αστυνομία» είπε αγανακτισμένος ο Γιάννης Τοπαλούδης.
Ο άνθρωπος που συγκλόνισε το πανελλήνιο με τη στάση του απέναντι στους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της 21χρονης κόρης του, αναρωτήθηκε για ποιον λόγο όταν η Ελένη πήγε πριν από ένα χρόνο να καταγγείλει τον βιασμό της, οι αστυνομικοί δεν πήραν τα απαραίτητα στοιχεία για να δουν τι είχε συμβεί:
«Πήγε το κορίτσι και το διώξανε, γιατί λέει πέρασε μία εβδομάδα. Και επειδή πέρασε; Δεν έπρεπε να ενδιαφερθούν σαν άνθρωποι; Άρα υπάρχουν και απάνθρωποι αστυνομικοί! Που δεν είναι γονείς. Δεν σέβονται την αξιοπρέπεια ενός κοριτσιού;».
Απαντήσεις στο έγκλημα που «πάγωσε» όλη την Ελλάδα με τη σκληρότητά του, αναμένεται να δώσει και η αναπαράσταση που έχει ζητήσει η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη.
Αυτό όμως, θα συμβεί μόλις βγουν όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έχουν ζητήσει οι ανακριτικές αρχές της Ρόδου.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου