Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018

Ο χρόνος πάντα κυλάει... μην αφήνετε ούτε ένα λεπτό να πάει χαμένο, δεν ξανά γυρίζει

Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου, 2018
Τελευταία ημέρα του 2018 σήμερα!  Μια χρονιά που άλλοι θα ήθελαν να ξεχάσουν για τα άσχημα και άλλοι θα κρατούν στη μνήμη τους για τα καλά της.
Ότι και να είναι η αλήθεια είναι ότι δεν φεύγει κανένας χρόνος ούτε έρχεται κάποιος άλλος.   Απλά, ο άνθρωπος έφτιαξε ένα σύστημα για μπορεί να ελέγχει και ο «χρόνος» είναι μέσα στο τρόπο να λειτουργεί το ανθρώπινο σύστημα.
Ο χρόνος πάντα τρέχει και κάθε δευτερόλεπτο που περνάει από τη ζωή μας χάνεται στο βάθος κι δεν ξαναγυρίζει έτσι γίνεται πάντα.  Τα δευτερόλεπτα, οι ημέρες, τα χρόνια, οι αιώνες είναι απλά για να λειτουργεί το σύστημα και όχι ότι κάποιος έφυγε και κάποιος ήρθε.  Δηλαδή ο χρόνος είναι ένα καλούπι όπως και κάποια άλλα για να λειτουργεί το ανθρώπινο σύστημα.
Δεν θέλω να σας απογοητεύσω χρονιάρα μέρα αλλά έτσι είναι.
Εν πάση περίπτωση… Καλή Χρονιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου