Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018

Ο χρόνος πάντα κυλάει... μην αφήνετε ούτε ένα λεπτό να πάει χαμένο, δεν ξανά γυρίζει

Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου, 2018
Τελευταία ημέρα του 2018 σήμερα!  Μια χρονιά που άλλοι θα ήθελαν να ξεχάσουν για τα άσχημα και άλλοι θα κρατούν στη μνήμη τους για τα καλά της.
Ότι και να είναι η αλήθεια είναι ότι δεν φεύγει κανένας χρόνος ούτε έρχεται κάποιος άλλος.   Απλά, ο άνθρωπος έφτιαξε ένα σύστημα για μπορεί να ελέγχει και ο «χρόνος» είναι μέσα στο τρόπο να λειτουργεί το ανθρώπινο σύστημα.
Ο χρόνος πάντα τρέχει και κάθε δευτερόλεπτο που περνάει από τη ζωή μας χάνεται στο βάθος κι δεν ξαναγυρίζει έτσι γίνεται πάντα.  Τα δευτερόλεπτα, οι ημέρες, τα χρόνια, οι αιώνες είναι απλά για να λειτουργεί το σύστημα και όχι ότι κάποιος έφυγε και κάποιος ήρθε.  Δηλαδή ο χρόνος είναι ένα καλούπι όπως και κάποια άλλα για να λειτουργεί το ανθρώπινο σύστημα.
Δεν θέλω να σας απογοητεύσω χρονιάρα μέρα αλλά έτσι είναι.
Εν πάση περίπτωση… Καλή Χρονιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου