Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Financial Times : Στη Φρανκφούρτη η RBS λόγω Brexit

Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου, 2018

Financial Times : Στη Φρανκφούρτη η RBS λόγω Brexit | tovima.gr Η Royal Bank of Scotland Group Plc υπέβαλε αίτηση απόκτησης άδειας για να εγκαθιδρύσει θυγατρική του ομίλου στη Γερμανία, ώστε να μπορέσει να διατηρήσει την πρόσβασή της στις ευρωπαϊκές αγορές μετά την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ενωση, έγραψε την Κυριακή η εφημερίδα Financial Times.

Η τράπεζα σχεδιάζει να αντικαταστήσει το υποκατάστημά της στη Φρανκφούρτη με νέο σχήμα, μια θυγατρική του ομίλου που θα έχει έδρα τη Γερμανία, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Η RBS διαθέτει ήδη άδεια λειτουργίας στην ηπειρωτική Ευρώπη, χάρη στην εξαγορά της ολλανδικής τράπεζας ABN Amro, το 2007.
Η νέα θυγατρική θα έχει την ευθύνη της διεκπεραίωσης και της διευθέτησης των πληρωμών σε ευρώ, τη διαχείριση της ρευστότητας της τράπεζας σε ευρώ και των χορηγήσεων δανείων σε μεγάλους εταιρικούς πελάτες στη Γερμανία, καθώς και την προσέλκυση αποταμιεύσεων, κατά τις πληροφορίες της FT.
Η RBS δεν απάντησε όταν το πρακτορείο ειδήσεων Reuters αναζήτησε εκπρόσωπό της για να σχολιάσει το δημοσίευμα των Φαϊνάνσιαλ Τάιμς, πέραν των ωρών γραφείου.
Τον Οκτώβριο, η τράπεζα γνωστοποίησε ότι επιμέρισε επιπλέον 100 εκατομμύρια λίρες για να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο αύξησης των μη εξυπηρετούμενων δανείων εξαιτίας της αβεβαιότητας γύρω από το Brexit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου